Crush of the Day: De personaliseerbare lippenstift Rouge G van Guerlain
© Pers

Crush of the Day: De personaliseerbare lippenstift Rouge G van Guerlain

Door Belen Ucros & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Guerlain's nieuwe Rouge G lippenstift lijk net een juweel. Het merk pakt uit met 15 stijlvolle motorkapontwerpen en bevestigt zo andermaal zijn reputatie als leverancier van de meest luxueuze en gesofisticeerde lippenstiften die je momenteel in de parfumerie kan vinden.

De eerste Rouge G werd gelanceerd in 2009 onder de artistieke leiding van Olivier Echaudemaison. Bekend juwelier Lorenz Bäumer heeft de lippenstift zo ontworpen dat hij op een prachtig juweel lijkt. Rouge G is ook de eerste lippenstift met een dubbele spiegel, ooit. Een briljant idee voor mensen die licht reizen én er ook de hele dag stralend willen uitzien.

In 2018 legt Guerlain de lat wat hoger voor zijn concurrenten door 15 verschillende kapjes aan te bieden die passen bij jouw verlangens en persoonlijkheid. Wat je stijl ook is, er is altijd een gepersonaliseerde Rouge G die bij je past. Het ontwerp is zo succesvol dat we het eigenlijk bij de geringste gelegenheid uit onze tas willen halen. En om ervoor te zorgen dat niemand jouw Rouge G steelt, kan je zelfs je naam in het kapje laten graveren.

Zigeuner, klassiek, romantisch of gothic? Wat is jouw favoriete model?

 

 

Dertig tinten Rouge G

Nu moet je enkel nog je tint kiezen. De collectie bestaat uit maar liefst dertig tinten waaruit je kan kiezen. Deze tinten gaan van klassiek naar extreem extravagant. Naast het roze, koraal, glamoureuze rood en fuchsia, vinden we ook goud, diep paars, blauw en zelfs groen.

Rouge

Guerlain

Rouge G, € 32 voor de tint, € 17,50 voor het kapje, www.guerlain.com.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘Crush of the Day: Ontdek Marc Jacobs’ nieuwe Daisy Love parfum’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Guerlain, Lippenstift, Personaliseren, Rouge G.