Perfect Skin by Lies: de reis naar een gezonde huid
© Perfect Skin by Lies

Perfect Skin by Lies: de reis naar een gezonde huid

Leestijd: 2 min

Na bijna 20 jaar ervaring met het runnen van meerdere succesvolle schoonheidsinstituten besloot Lies van Hoof weer bij nul te beginnen en zich te focussen op de basis: de huid. Zo startte ze met Perfect Skin By Lies, haar centrum in Kontich waar de focus ligt op huidverbetering.

Vanwaar je passie voor de huid?

“De laatste jaren verdiepen steeds meer mensen zich in huidverzorging. Ook ik sprong op de kar en besloot me te specialiseren in huidverbetering. Ik testte verschillende merken tot ik een aantal jaren geleden uitkwam bij ZO Skin Health, een echte game changer. Ik nam het merk grondig onder de loep en testte het zelf ook uitgebreid. De ongeëvenaarde resultaten trokken me over de streep.”

Lies Van Hoof

Voor welke huidproblemen kloppen klanten bij Perfect Skin by Lies aan?

“Vaak willen ze tekenen van huidveroudering behandelen, maar ook rosacea, pigmentatie en acne zijn veelvoorkomende huidproblemen. Deze vormen bij een heleboel mensen een bron van onzekerheid. Een van de fijnste aspecten aan mijn job vind ik dan ook wanneer mensen hier buiten gaan met een nieuwe portie zelfvertrouwen.”

Wat is volgens jou het geheim achter een gezonde huid?

Een protocol om de huid thuis diepgaand te reinigen onmisbaar. Een goede exfoliatie, die dode huidcellen tot een minimum herleidt en de huidbarrière verstevigt, maakt hier deel van uit. Dikwijls ligt een beschadigde huidbarrière – veroorzaakt door onvoldoende of verkeerde verzorging – namelijk aan de grondslag van een slecht uitziende huid. Tenslotte is een goede exfoliatie essentieel voor de opname van huidverbeteringssproducten in een volgende stap van de routine. Daarom maakt ‘Getting Skin Ready’ ook onlosmakelijk deel uit van elk ZO Skin Health-protocol.” Ik ben er een grote voorstander van om ook en vooral het darmstelsel aan te pakken met huidsupplementen, want dit ligt vaak aan de basis van huidproblemen.

Wat spreekt je verder aan in de huidprotocollen van ZO Skin Health?

“Ze zijn multi-inzetbaar, want de producten zijn geschikt om zowat alle bestaande huidproblemen aan te pakken. Bovendien gaat het om cosmeceutica, wat wil zeggen dat de producten wetenschappelijk zijn onderbouwd. De actieve ingrediënten die ze bevatten, beschikken over speciale aflevertechnieken zodat deze de juiste huidlaag bereiken.”

Wat onderscheidt ZO Skin Health van andere cosmeceutica?

“De uiterst snelle huiverbetering. Al na 6 maanden zijn vaak ongelofelijke resultaten waar te nemen: roodheden geraken in balans, acne en acne-littekens verdwijnen, pigmentvlekken helderen op, fijne lijntjes verminderen en ga zo maar door.”

Hoe ziet een behandeling bij Perfect Skin by Lies eruit?

“Na een grondige huidanalyse, raad ik een discovery Hydrafacial aan. Dit is niet alleen de ideale behandeling om een gezonde huid te verkrijgen, maar laat ook mij als huidverzorgingsspecialist zien hoe het met de huid is gesteld. Aan de hand van de reactie van de huid op de behandeling en de resultaten van de huidanalyse, kan ik een protocol met producten van ZO Skin Health opstellen voor thuis. Het thuisprotocol vormt vervolgens het orgelpunt in de weg naar een gezonde huid en kan daarnaast eventueel worden aangevuld met complementaire behandelingen zoals peeling of microneedling.”

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met JC Imp B.V.
jc-imp.nl

LEES OOK:
Alles staat of valt met een gezonde huid
Deze vier beautytrends wil je nu proberen
Een vollere coupe & andere voordelen van je haar dagelijks borstelen

Commercieel team De artikels van >