Crush of the day: de Parisienne Girl lippenstift van Paul & Joe
© Pers

Crush of the day: de Parisienne Girl lippenstift van Paul & Joe

Door Belen Ucros & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De nieuwe Parisienne Girl collectie van Paul & Joe is er een om toe te voegen aan jouw verlanglijstje. De prachtige collectie omvat alle kleuren die we ons deze herfst kunnen wensen.

In 1997 lanceerde de Parisienne Sophie Mechaly het merk Paul & Joe. Vijf jaar later bracht ze haar eerste cosmeticalijn uit. Speciaal voor de 15de verjaardag van het merk brengt Paul & Joe Beauty een make-upcollectie op de markt die helemaal in het teken van de Parisienne staat . De Parisienne Girl collectie bestaat uit een geperst gezichtspoeder, een duo oogschaduwpalet, een nagellak en een lippenstift.

Wij verloren meteen ons hart aan de prachtige Parisienne Girl lippenstift. Serieux, hij is zo mooi dat we hem zonder reden aan iedereen willen tonen.

Extra leuk is dat je de verpakking van je lippenstift helemaal zelf kan kiezen. Je kan kiezen voor de standaard verpakking (een hemelsblauwe houder met een witte dop en het bekend bloemenmotief van Paul & Joe) of voor een etui gemaakt uit stof of geprint karton. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een etui met katten of voor een mooie bloemenprint.

Ook als je lippenstift op is, hoef je hem niet zomaar weg te gooien. Je kan gewoon een nieuwe vulling kopen! Het merk Paul & Joe wil namelijk zo ethisch en milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan.

De beauty video van vandaag :
Haaruitval wat is voor mij de juiste behandeling

Verkrijgbaar in 25  kleuren met verschillende texturen (3 transparante, 14 naturelle en 8 dekkende kleuren). De Parisienne Girl lippenstift van Paul & Joe is te koop vanaf €19. Voor de etuis betaal je tussen de €9 en €12  Meer informatie over de verkooppunten vind je op www.paulandjoemakeup.be

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Lippenstift, Lippenstift etui, Parisienne Girl, Paul & joe.