Crush of the Day: De nieuwe parfumkoffers van Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Crush of the Day: De nieuwe parfumkoffers van Louis Vuitton

Door Yasa Allameh en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Dankzij het Franse huis Louis Vuitton reizen we al jaren in stijl de wereld rond. Onlangs breidde Louis Vuitton zijn bestaande gamma koffers en reistassen uit met een prachtige collectie parfumkoffers om ook je favoriete geur zonder zorgen mee op reis te nemen.

De voorbije maanden voegde Louis Vuitton enkele nieuwe ontwerpen toe aan de bestaande reiscollectie. Het gamma werd uitgebreid met enkele travel cases in vrolijke kleuren om je favoriete parfum veilig en stijlvol mee op reis te nemen. De parfumkoffers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Daarnaast werd er ook een flaconnier toegevoegd aan de collectie: een luxereiskoffer waarin maar liefst drie parfumflacons opgeborgen kunnen worden.

De nieuwe parfumkoffers zijn niet alleen verkrijgbaar in natuurlijk leder, maar ook in Epi-leder. Uiteraard vind je in het gamma ook een accessoire terug met het befaamde Louis Vuitton monogram als print.

parfumkoffers

Louis Vuitton

Met de nieuwe accessoires reis je vanaf nu als een heuse fashionista en voorkom je alle mogelijke catastrofes met je favoriete parfum. Een leuk extraatje: je kan de accessoires ook personaliseren door je eigen initialen in fijne letters te laten drukken op het leder.

parfumkoffers

Louis Vuitton

De parfumkoffers zijn verkrijgbaar vanaf €380 in de winkels van Louis Vuitton of op de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Louis vuitton, Parfum, Parfumkoffer.