De 5 heerlijkste lentegeuren op een rij
© Pers

De 5 heerlijkste lentegeuren op een rij

Door Joy Flammang, bewerking Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe geuren. In de lente bevatten vrouwenparfums vooral frisse en verleidelijke toetsen. Die geuren sluiten heerlijk aan bij de eerste zonnestralen en zijn een streling voor je hals. Vrees je nu al dat je niet gaat weten welke geur kiezen? Zie dan hier ons overzicht van dé geuren van het moment.

Mon Guerlain van Guerlain

marieclaire_Guerlain

Mon Guerlain is de nieuwste geur van het bekende Franse huis. Het parfum bevat betoverende oriëntaalse noten zoals jasmijn, sandelhout, vanille en lavendel. Het is een ode aan de krachtige, vrije en sensuele vrouw. Het parfum is dan ook geïnspireerd op Angelina Jolie.

Guerlain, Mon Guerlain, € 126 voor 100 ml, € 89 voor 50 ml en € 62.50 voor 30ml.

/

Petite Chérie van Annick Goutal

marieclaire_AnnickGoutal_PetiteChérie

Het parfum Petite Chérie is een eerbetoon van Annick Goutal aan haar dochter Camille.  Het is een fruitige bloemengeur geworden, fris en muskusachtig, met dominante noten van peer en rozen. Petite Chérie is een gesofisticeerde en vrouwelijke geur die heel aangenaam en draagbaar is.

Annick Goutal, Petite Chérie, € 138 voor 100 ml, € 99 voor 50 ml.

/

J’adore in Joy van Dior

marieclaire_Jadore

 

Van de geur J’adore in Joy van Dior word je meteen vrolijk. Zeezout en ylang-ylang uit Madagascar maken van deze (ja, we mogen het inmiddels zeggen) klassieker een verrassende en meeslepende geur die zowel fruitig, zout als bloemig ruikt. Deze geur doet ons (en binnenkort jou ook) meteen wegdromen naar de mooiste paradijselijke stranden.

Dior, J’adore in Joy, € 66.50 voor 50 ml, € 94 voor 100 ml.

/

Ma Vie Florale van Hugo Boss

marieclaire_BOSS_mavieflorale

Ma Vie Florale is, zoals de naam al vermoeden, een bloemige variant van Ma Vie van Hugo Boss. Ook in deze versie blijft de cactusbloesem zorgen voor een zachte en frisse toets. Door de toevoeging van amber verzwakt de houtachtige basis. Jasmijn en roos zorgen op hun beurt voor een avant-gardetoets. De ideale parfumkeuze voor deze lente!

Hugo Boss, Ma Vie Florale, € 77 voor 50 ml.

/

Live Irrésistible, Eau de Parfum Délicieuse van Givenchy

marieclaire_Givenchi_LiveIrresistible

Deze nieuwe versie van Live Irrésistible verenigt rozen en magdalena’s in één flacon, wat resulteert in een heerlijk romantische geur. Kers brengt een pittige twist in het parfum en oranjebloesem doet ons denken aan warme zomernachten. Karamel, vanille en amandel zorgen voor de sensuele kern. Het is een geur die staat voor een intens leven, zonder regels, zonder beperkingen.

Givenchi, Live Irrésistible, Eau de Parfum Délicieuse, € 54.90 voor 30 ml, € 76.90 voor 50 ml, € 93.50 voor 100 ml.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Lente, Parfum.