Haarkleurtrends: Welke ombre kies je volgens je haarkleur?
© Redken

Haarkleurtrends: Welke ombre kies je volgens je haarkleur?

Door Joy Flammang & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Ombre haar is al enkele seizoenen een echte trend. Het is discreter dan de kleurrijke dip dye en minder klassiek dan een balayage. De kleurtechniek bezorgt je kapsel een subtiele en gebalanceerde kleurovergang zonder dat je vaak naar de kapper moet om je haarkleur bij te werken.

Wil je eens iets anders doen met je haar, maar wil je niet meteen kiezen voor een drastische nieuwe haarkleur? Dan is een ombre de ideale oplossing voor jou. Bij een ombre worden de tippen van je haar opgelicht in een lichtere haarkleur. Het resultaat is subtiel en verlichtend, zowel voor blondines als brunettes.

Je kan zelf ook bepalen in welke kleur je je toppen verft. Kies je eerder voor een caramelkleur of Californisch blond? Een koper of rosé tint? De kleur van je ombre kies je best op basis van je haarkleur. We maakten een handig overzicht.

Voor brunettes en zwartharigen

Honingblond ombre haar

Acajou ombre haar

Een bericht gedeeld door Redken (@redken) op

Caramelkleurige ombre

/

Voor roodharigen

Goudblonde ombre

Honingblonde ombre

/

Voor blondbruin haar

Asblonde ombre

Turn over a new leaf with rich tones this season. Hair by @natalia_kozhokhina 🇷🇺

Een bericht gedeeld door Redken (@redken) op

Californisch blonde ombre

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Haarkleuren, Haartrends, Ombré.