Olivia Borlée te zien in nieuwe campagne van Sisley Paris
© Sisley Paris

Olivia Borlée te zien in nieuwe campagne van Sisley Paris

Leestijd: 1 min

Olivia Borlée is het gezicht van Le Sculpteur, de nieuwe afslankende verzorging van Sisley Paris. De ex-olympisch atlete en medestichtster van het merk 42 | 54 straalt in een video geregisseerd door de Belgische ontwerpster Clio Goldbrenner. 

/

“De film werd amper een maand na de geboorte van mijn dochter gemaakt. Een kind krijgen is een zeer ingrijpende gebeurtenis voor een vrouw. Op enkele jaren tijd sloot ik mijn sportcarrière af en werd ik moeder. Daardoor kon ik Le Sculpteur zelf uitproberen op een sleutelmoment in mijn leven”, aldus Olivia Borlée.

“Mijn lichaam was aan het veranderen en ik moest leren het opnieuw onder controle te krijgen. Het verzorgingsproduct overtuigde me niet alleen door zijn doeltreffendheid, maar ik ben ook fan van de manier waarop Sisley het concept ‘slank’ benadert. Er is geen sprake meer van een of andere dictatuur van het perfecte lichaam, maar van een formule die elke vrouw dagelijks ondersteunt.”

/

‘Le Sculpteur’ van Sisley Paris

Le Sculpteur is het resultaat van 7 jaar onderzoek door de wetenschappers van het Franse beautymerk. Het belooft de lichaamsvormen te hertekenen binnen de 14 dagen. De huid wordt steviger en gladder en het lichaam wordt meer afgelijnd. Hoewel het product in principe onder de noemer van ‘afslankende verzorging’ valt, focust Sisley Paris zich in hun communicatie op het perfectioneren van het vrouwenlichaam. Het zal je dan ook geen gewicht doen verliezen, maar wel je lichaam doen stralen. We probeerden zelf de unieke gel-in-olie-textuur van Le Sculpteur uit, en kunnen bevestigen dat het product dat – tegen onze verwachtingen in – ook daadwerkelijk doet. Na een kleine maand zagen we daadwerkelijk iets minder putjes en groeven in onze benen. Een beetje te vergelijken met het effect van een luxeretrait met allerlei schoonheidsbehandelingen die je huid een oppepper geven.

3 sterke vrouwen

De Belgische accessoire-ontwerpster Clio Goldbrenner kreeg van Sisley Paris de creatieve vrijheid om het product in beeld te brengen. Zij besloot Olivia Borlée onder de arm te nemen, en werkte ook samen met de Franse beeldhouwster Hermine Bourdin. Goldbrenner: “Van bij het begin leek het me belangrijk om bepaalde fundamentele bestanddelen in de kijker te zetten, zoals witte gember-extract, mandarijn en cafeïne – de centrale ingrediënten van de formule – maar daar wou ik het zeker niet bij laten. Ik besloot aan Hermine Bourdin te vragen om het lichaam van Olivia in een beeldhouwwerk te gieten.”

Le Sculpteur van Sisley Paris, € 177, o.a. te koop bij Ici Paris XL en op de webshop van het merk.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Olivia borlee, Sisley Paris.