De vijf mooiste nude tinten voor lentenagels
©

De vijf mooiste nude tinten voor lentenagels

Leestijd: 1 min

Dé kleur voor op je nagels dit voorjaar is ongetwijfeld nude. Niet alleen doet de kleur je vingers langer lijken, hij vloekt ook nooit met je outfit. Doen dus?

Het antwoord op die vraag is zonder twijfel ja. Maar ook een beetje nee. Lichte nagellakkleuren zijn immers berucht om hun slechte dekking en streperige formules. Daarom hebben wij ze eerst getest, alvorens ze als must have aan te raden. Ons proefkonijn? Beautyredactrice Vicky, die de uitdaging maar al te graag aanging. Dit zijn haar vijf favorieten.

De vijf mooiste nude nagellakjes

Sally Hansen Color Therapy in 310 Couple’s Massage (€ 10,99) is een zacht, perzikroze nagellak met een subtiele parelmoerglans. Breng drie fijne laagjes aan voor een egaal resultaat.

ProNails Longwear in Elevator Peach (€ 14,95) is een perziktint die meer naar oranje neigt. Deze nagellak dekt verrassend goed na twee laagjes, zeker als je hem gebruikt in combinatie met de ProNails Start, de basecoat van het merk.

Chanel Vernis in 566 Beige Beige (€ 25) is de duurste in het rijtje, maar ook de meest performante. Deze nagellak brengt moeiteloos aan, maar neigt, ondanks de Beige Beige naam, toch eerder naar oudroze.

Essie’s Pure Chiffon (€ 12,49) lijkt op de ultieme Essie-klassieker Birthday Suit. Het verschil zit hem echter in een fijn glittertje dat de Pure Chiffon net dat kleine beetje meer geeft.

Essie Gel Couture in At The Barre (€ 14,90) is een lichte taupe nagellak die dankzij het innovatieve kwastje van de Gel Couture-lakjes vlot de hele nagel bedekt, en dat zonder strepen. Wil je een perfect resultaat, dan gebruik je ook best de Gel Couture topcoat.

De vijf mooiste nude nagellakjes

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Chanel, Essie, Nagellak, Pronails, Sally Hansen.