Nieuwe trend: de grijze ombré
©

Nieuwe trend: de grijze ombré

Leestijd: 1 min

Grijze haren zijn in opmars. Ook voor de winter leunen de populaire pastelkleuren steeds meer tegen het grijs aan. Nieuw is de grijze ombré, waarbij verschillende variaties mogelijk zijn.

Zo zie je de haarkleur die in de lengten geleidelijk aan overloopt in enkele grijze lokken, grijze haren met fel gekleurde punten, en tinten die het midden houden tussen grijs en pastel of de twee nuances combineren aan de hand van lokken.

Haarkleurmerk Redken brengt in dit thema de ‘New Smokey Ombré’ collectie uit waarbij de grijze ombré-technieken gecombineerd worden met de meest populaire glamour make-up: de smok(e)y eyes.

Hier de drie looks:

Whisper: zilveren lokken
/

Talk: zilvergrijs met een krans van blauw in de punten
/

Shout: magenta, violet en grijs wisselen elkaar af in de lokken

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Grijs, Grijze haren, Haar, Haarkleuren, Haarkleurtrend, Kapsels, Kleuringen, Ombré, Pastels, Redken, Smokey eyes, Trends, Winter.