& Other Stories X Hackney: de collab voor fleur in je zomergarderobe
© & Other Stories

& Other Stories X Hackney: de collab voor fleur in je zomergarderobe

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Goed nieuws: de & Other Stories x House of Hackey collectie is vanaf vrijdag 25 mei te shoppen.

Bombastische ontwerpen, statement jurken en de kenmerkende bloemen- en zebraprints: & Other Stories slaat de handen in elkaar met House of Hackney. Hoewel het Britse luxemerk vooral bekend is in de interieur- en lifestyle, doet Hackney het ook op gebied van mode zeker niet slecht. Althans, dat blijkt toch uit wat ze in petto hebben voor & Other Stories…

Kate Bush

Beide modehuizen zijn laaiend enthousiast: Other Stories droomde al een hele tijd om de gedurfde prints van House of Hackney eens gemixt te zien met hun eigen DNA. En ook House of Hackney is fan van de silhouetten van het kledinglabel. Kortom, een match made in heaven. Of moeten we zeggen in “nature“? Want Frieda en Javvy, de grondleggers van House of Hackney, wilden aan de hand van de collectie een verheven visie van de natuur weergeven. Met een allegaartje aan inspiratiebronnen – van Kate Bush tot Britse psychedelica – kwamen ze tot een kleurrijke en hyper vrouwelijke zomercollectie.

De SS18 lijn bestaat uit elegante, casual jurken en rokken, brede broeken, volumineuze bloezen, maar ook tassen, schoenen en sjaals. Met deze items wil het merk vrouwen motiveren tot een extravagante en speelse kledingstijl. De vloeiende silhouetten moeten weerspiegelen dat elke vrouw zich vrij moet voelen om te bewegen, te spelen en open te bloeien.

& Other Stories

 

 

 

 

Wij kozen alvast onze favoriete stuks uit de nieuwe collectie. Kijk je mee?

 

 

De collectie is vanaf vrijdag 25 mei te koop in een beperkt aantal & Other Stories winkels en online.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘Monki opent tweede Belgische winkel in Gent‘ en ‘Yes! Maison Lab heeft vier nieuwe stylisten in huis én een gloednieuwe app‘. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: & Other Stories, Collaboration, Collectie.