Nieuw in Brussel: de enige Elisabetta Franchi-boetiek
© MC x Elisabetta Franchi

Nieuw in Brussel: de enige Elisabetta Franchi-boetiek

Leestijd: 2 min

Vanaf nu kunnen ook Belgische vrouwen hun look een tikkeltje Italiaanse flair meegeven: aan de Waterloolaan in Brussel ging de gloednieuwe Elisabetta Franchi-boetiek open.

Elisabetta Franchi: Italiaanse klasse

Niet vertrouwd met het beroemde Italiaanse modemerk Elisabetta Franchi? Geloof ons, to know it, is to love it. Elisabetta Franchi is een sterke, vastberaden vrouw die vrouwelijke elegantie altijd al centraal stelde in haar collecties. Bijna tien jaar geleden koos ze ervoor haar ontwerpen te maken onder haar eigen label. Zo ontstond het luxemerk dat haar naam draagt.

In 2013 opende Elisabetta haar eerste lead showroom in Milaan. Sindsdien nam het merk een hoge vlucht: haar jurken, pakjes en blouses vallen in de smaak bij internationale sterren die hun vrouwelijkheid omarmen, zoals Angelina Jolie, Kate Hudson, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Lady Gaga en Kendall Jenner. Om maar een idee te geven van de klasse en de luxe die haar ontwerpen uitstralen.

Dat al die celebs niet kunnen weerstaan aan Elisabetta Franchi valt perfect te begrijpen, want de kleren en accessoires zijn uniek en verfijnd. Deze sublieme collectie made in Italy dankt zijn enorme succes aan knappe stijl en de productiestrategie die gericht is op kwaliteit, uitmuntendheid en aandacht voor detail, maar ook aan de passie van de ontwerpster en haar teams.

Met meer dan 1.100 multimerkenwinkels en 80 brandstores is het label verkrijgbaar in de belangrijkste steden over de hele wereld: Parijs, Milaan, Madrid, Moskou, Hongkong, Dubai … Alleen Brussel ontbrak nog. Maar ook dat behoort dus intussen tot de verleden tijd, want het modehuis uit Bologna heeft ons aangenaam verrast door eindelijk een boetiek te openen in België.

De boetiek: sober en geraffineerd

En wat voor een boetiek! Elisabetta Franchi vestigde de magnifieke showroom langs de beroemdste boulevard van de hoofdstad. Het enige verkooppunt van het luxemerk in België, dat onlangs de deuren opende, is een toonbeeld van verfijning.

Zodra je binnenkomt, bestaat er geen twijfel meer over: je bevindt je in de showroom van Elisabetta Franchi. Meteen word je ondergedompeld in de wereld en de sprankelende stijl van modehuis.

Het gezellige, glamoureuze en stijlvolle interieur is tot in de puntjes uitgedacht. Geen wonder, want ook over alle modeontwerpen is goed nagedacht. De zorgvuldig geselecteerde stukken worden gepresenteerd als kunstwerken, in een setting met strakke lijnen. Laat je verrassen door de lichtgrège vloerbekleding en het perfecte evenwicht tussen de bruisende creativiteit van de modeontwerpen die het label uniek maken en de sobere interieuraccessoires. Je vindt hier kunstig bewerkte jurken zowel als sobere mantelpakjes, ontworpen om het lichaam van elke vrouw optimaal tot zijn recht te laten komen. De zachte verlichting creëert een intieme sfeer die ideaal is om die kleren uit te kiezen waarmee je alle blikken naar je toe trekt. Want, zoals de sympathieke manager Katrina Balaj, ons toevertrouwde, “Als je ergens binnenstapt en je draagt kleren van Elisabetta Franchi, dan kun je er zeker van zijn dat ze je niet zomaar zullen vergeten.”

Elisabetta Franchi België, Waterloolaan 12, 1000 Brussel

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Elisabetta Franchi.
www.elisabettafranchi.com

Volg de nieuwe boetiek op Instagram : @EF_Brussels

 

Lees ook:

De favorieten van onze fashion director Elspeth Jenkins

Hailey Bieber: “We moeten elkaar als vrouwen steunen, er is geen reden om competitief te zijn”

Christian Wijnants FW21/22: een poëtische interpretatie van een verlaten museum

Commercieel team De artikels van >

Tags: Elisabetta Franchi, Haute couture.