Most Popular Awards: dit zijn de beste salons van 2017
© Shutterstock

Most Popular Awards: dit zijn de beste salons van 2017

Leestijd: 2 min

Treatwell, het grootste online boekingsplatform voor haar en beauty in Europa, reikte vorige week de Most Popular Awards van 2017 uit. Jaarlijks selecteert het platform de beste salons van het land op basis van klantenreviews en stemmen. Dit jaar wonnen 6 salons een Most Popular Award. Tijd om kennis te maken met de winnaars.

De Most Popular Awards zijn een jaarlijks terugkerend initiatief van het boekingsplatform Treatwell. Treatwell gaat elk jaar op zoek naar de beste salons en doet dit op basis van de mening van haar consumenten. Om in aanmerking te komen moet een salon een minimumreviewscore van 8,5 op 10 hebben en dat op basis van minstens 30 klantenreviews. Treatwell zelf maakt eerst een selectie van 165 mogelijke kanshebbers, waaruit de consumenten dan vervolgens de finale 6 stemmen.

V Factor – Antwerpen

In de categorie beste kapperszaak kreeg het Antwerpse V Factor voor het tweede jaar op een rij de Most Popular Award. In het gezellige salon word je altijd hartelijk ontvangen en de ervaren kapsters zijn door regelmatige bijscholing altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

De pas gerenoveerde zaak maakt bovendien enkel gebruik van natuurlijk en organische producten zonder parabenen, sulfaten of kleurstoffen. Op de site van Treatwell kreeg de zaak al meer dan 450 reviews met een gemiddelde score van 9,3, waardoor ze de Most Popular Award in de wacht konden slepen.

#V Factor#rust#genieten#exclusief#uniek

Een bericht gedeeld door Lien Vicky (@lienvic) op

/

Sahara Hammam Beauty & Spa – Waterloo

De Sahara Hammam Beauty & Spa kon de Most Popular Award in de categorie gezicht in de wacht slepen. In de stijlvolle en luxueuze zaak in Waterloo kan je terecht voor verschillende behandelingen en massages in een Oriëntaalse sfeer. Vooral de verschillende gezichtsbehandelingen zijn erg populair bij de gebruikers van Treatwell. Maar liefst 100% van de bezoekers boekt nogmaals bij dit salon.

Most Popular Awards beste salons

Sahara Hammam

/

Flowernails Keerbergen – Keerbergen

Volgens Treatwell is het allerbeste nagelsalon van 2017 Flowernails uit Keerbergen. Het salon biedt een uitgebreid gamma aan nagelbehandelingen aan, zowel voor handen als voeten. Je kan er onder andere terecht voor gelnagels, gellaknagels en poedernagels, en er is een ruime keuze aan kleuren en nail art. Bovendien bieden ze zelfs speciale nagelbehandelingen aan voor kinderen. Ideaal voor een leuk moeder-dochtermoment!

Most Popular Awards beste salons

Flowernails

/

Massotherapy.be – Jette

In Jette vind je het gezellig ingerichte Massotherapy.be. Het salon mocht dit jaar de Most Popular Award voor massages in de wacht slepen. Eigenaar Richard is dan ook heel gedreven. Hij biedt de klanten meer dan dertien verschillende massages aan zoals Zweedse massages, deep tissue massages en aromatherapie.

most pppular awards beste salons

Massotherapy.be

/

Beauté d’Or – Elsene

Het beautysalon Beauté d’Or ontving dit jaar voor de tweede keer op een rij de Most Popular Award in de categorie ontharen. In het professionele salon word je telkens opnieuw goed ontvangen door Nancy en haar ervaren personeel. Het salon biedt verschillende soorten ontharing aan, zowel voor mannen als vrouwen.

Most Popular Awards beste salons

Beauté D’Or

/

Navada – Ekeren

De prijs voor beste lichaamsverzorging werd dit jaar uitgereikt aan Navada in Ekeren. In het beautycenter kan je verschillende klassieke behandelingen laten uitvoeren, maar ze zijn ook gespecialiseerd in enkele bijzondere technieken zoals teeth whitening en laserbehandelingen. De bezoekers van het salon zijn vooral erg te spreken over de lichaamsbehandelingen zoals de rugpeeling, acnebehandeling van de rug, lichaamspakking en bodywraps.

Navada late night 😍😍😍

Een bericht gedeeld door Natascha Bovijn (@nataschabovijn) op

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Kapper, Most Popular salon 2017, Schoonheidsinstituut, Treatwell.