Zien: Natalie Portman schittert in nieuwe Miss Dior campagnevideo
© Pers

Zien: Natalie Portman schittert in nieuwe Miss Dior campagnevideo

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

We hadden het gisteren al een beetje verklapt op Instagram: het nieuwe Miss Dior parfum maakt binnenkort zijn opwachting in de parfumerie en niemand minder dan Natalie Portman vertolkt de hoofdrol in de prachtige campagnevideo die net op de wereld werd losgelaten.

And you, what would you do for love? Wanneer de mooie Natalie Portman die vraag stelt, is het antwoord uiteraard everything. Ook Portman zelf beantwoordt de vraag in geuren en kleuren. In de campagnevideo van Miss Dior zien we haar kussen, knuffelen, schreeuwen, huilen, blozen en ja, zelfs onbevangen in de oceaan springen.

De fantastische soundtrack van de campagnevideo zal daar allicht wat bij geholpen hebben, want Sia zorgt met haar epische Chandelier voor een extra dosis kippenvel. Een ode aan de liefde anno 2017, Miss Dior is duidelijk volwassen geworden. Met een knipoog dan toch.

Of zoals Natalie Portman het zelf zo mooi verwoordt: “The new Miss Dior campaign is about the true nature of love in all of its different facets. Just the whole range of emotions that you have (…) The craziest thing that you could do for love? I think people do all sorts of crazy things and love makes you crazy in so many ways”. Allemaal goed en wel, zolang je er maar niet daadwerkelijk van aan de kroonluchter gaat hangen, denken we dan.

De campagnevideo is van de hand van Emmanuel Cossu, een Franse regisseur die eerder al videoclips maakte voor artiesten zoals Tricky, Drake en ASAP Rocky. Het is zijn allereerste samenwerking met Dior en we hopen dat het niet zijn laatste wordt.

 

Nog enkele leuke behind the scenes foto’s:

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Dior, Miss Dior, Natalie Portman.