Me-time met de nieuwe Micellar Water Body Wash van Dove
© Pexels

Me-time met de nieuwe Micellar Water Body Wash van Dove

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min
Onze huid moet doorheen de dag heel wat verdragen, waardoor we dagelijks nood hebben aan een product dat onze huid opfrist en proper houdt. Micellair water is hiervoor de ideale oplossing. Het ziet er misschien uit als gewoon water, maar het zit vol ingrediënten die je huid op een milde en doeltreffende manier reinigen. Zo komt ook Dove met een nieuw product op de markt: de Micellar Water Body Wash. Tijd voor wat me-time lijkt ons.

[caption id="attachment_32649" align="aligncenter" width="620"]Micellar Water Body Wash Dove[/caption]

 

Micellair water dankt zijn naam aan de micellen die je erin terugvindt. Dat zijn kleine, reinigende deeltjes die als een soort minimagneet talg, dode huidcellen, make-up en andere onzuiverheden aantrekken. Dankzij deze magneetjes hoef je dus niet hard over je huid te wrijven om al het vuil te verwijderen en is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien kalmeert en verzorgt het. Geen overbodige luxe om je huid volledig summerproof te krijgen.

Ook het nieuwe Micellar Water Body Wash van Dove is goed om je huid een boost te geven. Het verwijdert vetten zoals talg en oliën op een milde wijze en hydrateert de huid. Het nieuwe gamma van Dove bestaat uit twee varianten: de Dove Micellar Anti-Stress voor een geïrriteerde huid als gevolg van stress en de Dove Micellar Sensitive Skin voor een gevoelige en geïrriteerde huid.

Beide producten uit het Dove Micellar Water Body Wash-gamma zijn te koop vanaf juni 2018 in supermarkten en drogisterijen. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook High on beauty: cannabis op je gezicht

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Douchegel, Dove, Gezichtsreiniging, Gezichtsverzorging, Micellair water.