Geen motivatie om te sporten? Deze stijlvolle sportkleren helpen vast en zeker
© Dolly

Geen motivatie om te sporten? Deze stijlvolle sportkleren helpen vast en zeker

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Vandaag start de World Wellbeing Week, een week waarbij we even stilstaan bij ons welzijn en onze mentale gezondheid. Een ideaal moment om te beginnen sporten. We maakten een selectie van de mooiste én meest praktische stuks om in te sporten.

/

De World Wellbeing Week of Wereldwelzijnsweek, is een ideaal moment om na te denken over ons welzijn, dat alle aspecten van het leven omvat, waaronder sociaal, emotioneel, financieel en maatschappelijk welzijn. Ook fysiek welzijn is belangrijk: een paar uur per week rustig bewegen zorgt ervoor dat er endorfines vrijkomen waardoor je je energieker voelt. Met deze items wordt bewegen een pak leuker.

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Sport, Yoga.