Crush of the day: de matching sweatshirts van Elle & Rapha
© Pers

Crush of the day: de matching sweatshirts van Elle & Rapha

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min
Voor iedereen die wel eens zegt twinning is winning, is hier de nieuwe lijn Elle & Rapha van momfluencer Valerie Verbeeck.
De mama van tweelingdochters Gabrielle en Raphaelle heeft een originele collectie matching sweatshirts ontworpen – en met matching bedoelen we: voor het hele gezin. De shirts zijn custommade, superschattig en hebben opdrukken als 'magic mama vibes en magic mini vibes'.

The magic touch is t(win)

twinning_mc

Pers

Vroeger was het echt not done om ergens te verschijnen in dezelfde kledij. En als het dan toch gebeurde, kneep je er het liefst zo snel mogelijk tussenuit uit angst voor ‘who wore it better’ drama. Maar mama Valerie trok zich daar niets van aan en zag de positieve bui al lang hangen. Zij doet aantwinning‘. Hier stop je niet alleen je kinderen, maar ook tante, nonkel en zelfs pup in dezelfde kleding. Het is een ludieke manier om te laten zien dat jullie een team zijn en het staat geweldig op foto’s. Haar ontwerpen zijn origineel en brengen de boodschap zeer zeker over.

/

Don’t sweat the message

twinning_mc

Pers

De collectie van Elle & Rapha is een verzameling van sweatshirts met minimalistische tekst, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je model, kleur en opdruk en krijg een geborduurd model zo in de bus. Je hebt de keuze uit een cropped, relaxed of de klassieke versie in de kleuren vanilla dreams, wine o’clock, mighty grey, midnight blue, candy pink, lila on the rocks, minty green en bubbly pink. Voor de naam alleen al gaan we overstag. Kies dan dan uit leuke boodschappen zoals magic twin vibes, magic sis vibes, magic uncle vibes,… en daar heb je het. Matching sweatshirts met een unieke boodschap.

/

Elle & Rapha op instagram

twinning_mc

Pers

Via instagram geeft Valerie een portret van haar dagelijkse leven door de lens van haar twee peuters. De alledaagse activiteiten van tweelingmeisjes Gabrielle & Raphaelle vormen een verzameling van plezier, reisjes, wasmachines en luiers vullen, spelen, lachen en familie en vrienden bezoeken. Ze laten je een wereld zonder filter zien, gevuld met avonturen, plezier en the real struggles. Haar doel? Jou inspireren om alles uit het leven te halen en magische momenten te creeren met het hele gezin.

Magic vibes for the (T)win!

Lees meer Marie Claire: 13x de miniatuur handtas: hoe kleiner hoe multifunctioneler, COS breidt uit met uniseks zijdezachte babycollectie, Crush of the day: de exclusive babycollectie van Christian Louboutin, Deze labels hebben de mooiste zwangerschapskledij.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Mode, Shopping, Sweatshirt, Twinning, Valerie verbeeck.