Baby boom: deze labels hebben prachtige zwangerschapskledij
© Presse / Robes de g. à d.: Imanimo, Paula Janz, Imanimo chez Emoi-Emoi.com

Baby boom: deze labels hebben prachtige zwangerschapskledij

Door Nora Antonissen & Alice Barbieux
Leestijd: 1 min

Gezwollen voeten, spataders en een enorme boezem, geef toe, een zwangerschap is niet altijd even glamoureus. Vergeet even alle kwaaltjes, deze labels laten je op en top vrouw voelen en zorgen voor een zo stijlvol mogelijke zwangerschap.

Deze trendy merken zijn de perfecte aanvulling op je preggy garderobe:

Tale me

Voor mama’s én baby’s. 

Tale me is geen merk van zwangerschapskleding, maar het is wel de perfecte optie voor toekomstige moeders. Ze werken met een bijzondere formule: op basis van een maandabonnement verhuurt Tale Me pakketjes met kleurrijke, duurzame kleding, gemaakt van kwaliteitsstoffen. Dit laat abonnees toe om van garderobe te wisselen om de drie maanden, met gebruikte maar weer helemaal opgefriste kledingstukken. Handig, want kinderen van 0-6 jaar groeien snel en kleren passen dus maar voor korte tijd. In plaats van te kopen en erna weg te gooien, biedt Tale Me een nieuwe manier om duurzaam te consumeren.

Meer info op www.taleme-shop.com

/

Séraphine

Het sterrenlabel 

Dit merk is gespecialiseerd in zwangerschapskleding en toekomstige mama’s zijn er gek van! Kate Middleton en Marion Cottillard werden al gespot terwijl ze Séraphine droegen. De outfits zijn elegant en betaalbaar.

Meer info op seraphine.com

/

Envie de fraise

Lingerie, badmode, sportkleding,… Voor élke gelegenheid biedt Envie de Fraise een antwoord. Het label uit 2006 wil tegemoet komen aan alle noden van de zwangere vrouw. Het resultaat? Eerlijke kleding aan eerlijke prijzen.

P.S. Dankzij hun aanbod jumpsuits voel je je vast aantrekkelijk de volle 9 maand lang.

Meer info vind je op enviedefraise.uk

/

Emoi émoi

Pure luxe

Emoi émoi is met zijn designermerkje het luxe-merk van het lijstje. Klassieke A-lijn jurkjes (met plaats voor de belly uiteraard) in zachtroze, marineblauw of soms wel in een printje. Naast kleding vind je op de webshop ook lifestyle producten en gadgets voor het hete gezin. Neem zeker een kijkje online, je bent vast enkele uren zoet.

Meer info op www.emoi-emoi.com

/

1 et 1 font 3

Trendy jurkjes, rokken, shirts met een bohemian touc, daarvoor moet je bij 1 et 1 zijn. Ook voor de baby bieden ze om ter schattigste pyjama’s aan, want tijdens de zwangerschap shop je ook voor 2, niet waar?

Meer info op 1et1font3.com

Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Dit zijn de 10 mooiste betaalbare designertassen van het moment

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bevallen, Moeder, Trendy, Zwanger, Zwangerschapskledij.