Givenchy brengt revolutionaire nieuwe mascara op de markt
© Givenchy

Givenchy brengt revolutionaire nieuwe mascara op de markt

Leestijd: 2 min

Elke mascara heeft zijn borsteltje. Zo ook Noir Interdit, de gloednieuwe mascara van Givenchy. En wat voor een borsteltje. Eentje die je opmaakroutine drastisch zal veranderen!

Voor veel vrouwen is mascara één van hun favoriete én meest gebruikte producten in hun make-uptas. Een goede mascara transformeert je blik dan ook in een handomdraai. Eén simpele beweging en vermoeide ogen maken plaats voor een verleidelijke blik. Mascara werd duizenden jaren geleden al door vrouwen (én mannen) in het oude Egypte gebruikt. Hoe kan een mascara – na al die jaren – dan nog vernieuwend zijn? Met een borsteltje dat 90° buigt. 

Waarom Givenchy Noir Interdit?

Op de redactie is het verdict unaniem: Noir Interdit van Givenchy is niets meer of niets minder dan dé mascara van het jaar. Niet alleen is hij revolutionair, hij is ook nog eens mooi om naar te kijken. Met zijn verpakking die bestaat uit een mix van mat en laqué, is dit een hebbeding van formaat dat wij zonder blikken of blozen eender waar en eender wanneer uit onze make-uptas durven halen.

mascara givenchy borstel

Givenchy Mascara Noir Interdit, richtprijs €35.

 

Het oog wil ook wat, en dat krijgt het met Noir Interdit. Maar de échte verrassing, die zit binnenin: een borsteltje dat 90° buigt. Dit geniale concept hebben we te danken aan Nicolas Degennes, Artistiek Directeur bij Givenchy. Hij plooide al jaren mascaraborsteltjes in een hoek om op die manier de textuur vanaf de wortels aan te kunnen brengen en de wimpers maximaal te verlengen. Givenchy heeft deze ingenieuze make-up hack nu simpelweg in een mascara verwerkt.

Door de mascara verticaal aan te brengen, wordt elk haartje maximaal verlengd en aangedikt. In de gebogen stand kan de borstel tot bij de wortels van je wimpers geraken om deze goed en snel aan te zetten tot aan de punt. Met andere woorden: de tijd dat je je pols in rare bochten moest wringen, is voorbij, en ook het mascara morsen op je neus behoort vanaf nu voorgoed tot het verleden.

Dat Givenchy met Noir Interdit een kleine revolutie ontketende in beautyland staat vast. Deze mascara is efficiënt, dankzij de diepzwarte, verzorgende formule die de wimpers omhult, verlengt en volumineuzer maakt én uiteraard dankzij het buigende borsteltje waardoor je je mascara vanaf nu in een oogwenk aanbrengt.

mascara givenchy borstel

Ontdek Noir Interdit exclusief bij ICI PARIS XL.

/

Tips & tricks voor XXL- wimpers

Haal het meeste uit je mascara door een mascarabasis te gebruiken. Adembenemend voor/na-effect verzekerd. Breng de Base Mascara Perfecto van Givenchy aan onder je mascara, voor wimpers met meer body. Daarbij zorgt de basis ook nog eens voor een diepgaande verzorging. De romige, roze textuur bevat natuurlijke wassen die de wimpers omhullen en hun volume boosten.

Ook bij de Base Mascara Perfecto is de verpakking een lust voor het oog. Elegant, pastelroze en met een streepje metallic in het midden. Het borsteltje ziet er met zijn dalmatiërvlekken niet alleen leuk uit, het is ook functioneel: de zwarte haartjes zorgen ervoor dat de wimpers gemakkelijk scheiden, de witte haartjes – in organisch katoen – garanderen een fluweelzachte aanbrenging. Gulden tip: je kan de mascarabasis ook ’s avonds gebruiken als verstevigend nachtmasker voor je wimpers.

mascara givenchy borstel

Givenchy Base Mascara Perfecto, richtprijs €33.

 Ontdek de Base Mascara Perfecto van Givenchy bij ICI PARIS XL.

/

Het puntje op de i

You’re never fully dressed without a smile. En wat is er beter dan een laag lippenstift om die glimlach in de kjiker te zetten?  Le Rouge van Givenchy breidt zijn aanbod uit met maar liefst zeven nieuwe kleuren. Wij zijn alvast fan. Niet alleen van de kleuren, maar ook van de stoere, leren verpakking die een en al luxe uitstraalt.

mascara givenchy borstel

Ga je voor discreet of opvallend? De verschillende tinten van Le Rouge van Givenchy bieden je voor elke gelegenheid wat wils. Bovendien zorgt de lipstick voor een diepgaande verzorging en een boost dankzij de aanwezige microsporen van hyaluronzuur en bijenwas. Le Rouge bestaat in 7 tinten: Brun Casual, Rose Broderie, Framboise Couture, Corail Backstage, Rouge Fétiche, Pourpre Edgy en Prune Trendy.

mascara givenchy borstel

Givenchy Le Rouge, richtprijs €36.

Ontdek alle tinten bij ICI PARIS XL.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Givenchy.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Givenchy, Lippenstift, Mascara, Mascaraborstel.