Make-up tutorial met Bella Hadid en Dior’s Peter Philips
© Dior

Make-up tutorial met Bella Hadid en Dior’s Peter Philips

Leestijd: 1 min

In deze video ontdekt Bella Hadid de lente- zomercollectie van Dior Make-Up en laat ze er zich door Peter Philips, Creative and Image Director, mee opmaken. Kijk mee!

De Antwerpse Peter Philips legt uit: “De collectie bestaat uit verschillende kleurgradaties, van ivoor tot bruin, groen tot blauw…” Je gebruikt de kleuren ton-sur-ton voor een harmonieuze look.

Bella’s foundation (de nieuwste Diorskin Forever Perfect Cushion die vanaf 1 februari te koop is, misschien?) is al aangebracht wanneer Peter haar oogschaduw aanbrengt.

Begin met de lichtste kleur in het oogschaduwpalet en breng het poeder aan van de binnenste ooghoek tot het midden van het ooglid. Dit vormt de basis voor je ooglook. De tweede kleur breng je aan op het midden van het ooglid. Met de donkerste kleur verleng je het oog optisch voor een katachtige blik. Vervaag met een zachte kwast.
Onder het oog breng je in het midden koraal aan voor een mooi contrast met je oogkleur. Gradeer met perzik in de binnenste ooghoek en bruin in de buitenste. Werk af met een flinke dosis mascara.

Make-up tutorial met Bella Hadid en Dior's Peter Philips

Dior Lip Sugar ScrubVoor een gezonde blos gaat Peter aan de slag met blush en highlighter: “De Diorblush Colour Gradation is een blush/highlighter hybride, dus erg subtiel. Voor extra glow gebruik je de Diorskin Nude Air Colour Gradation, het beige is erg flatterend. Breng wat aan op je jukbeenderen, je neusbrug en je voorhoofd.”

“I love the Lip Sugar Scrub,” aldus Bella. De zachte exfoliant in stickvorm is tevens een verzorgende balsem die een zachtroze kleur geeft. Ideaal om je lippen voor te bereiden op je lipstick. Of lippoeder: de Rouge Gradient is een dubbelzijdig product met twee kleurnuances, ideaal om je lippen te shapen of een ombre-effect te creëren.

De Colour Gradation collectie is vanaf morgen 18 januari verkrijgbaar bij de parfumerie.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Bella Hadid, Colour Gradation, Dior, How to, Make-up, Peter Philips, Tutorial.