Make-up van de toekomst: foundation op maat
© Imaxtree

Make-up van de toekomst: foundation op maat

Leestijd: 1 min

De perfecte foundation vinden, het is een zoektocht naar de heilige graal. Lancôme biedt in de Verenigde Staten alvast een oplossing, en we hopen alvast ook hier snel onze foundation  op maat te kunnen brouwen...

Geselecteerde filialen van het Amerikaanse warenhuis Nordstrom bieden de mogelijkheid om ter plaatse je eigen Le Teint Particulier Foundation te laten mengen. Na een huidscan berekent een computerprogramma een formule voor de ideale kleur, de beste formule voor jouw huidtype (droog, normaal, vet) en gepersonaliseerde dekking van licht tot full coverage. Hoe dan ook, de foundation is olie- en parfumvrij, vederlicht en is makkelijk op te bouwen.

#LTP #leteintparticulier at #Lancôme in #seattle #Nordstrom flagship store.

Een bericht gedeeld door Michelle Font (@michellemariefont) op

De foundation op maat wordt voor je ogen gemengd en je krijgt het brouwsel meteen in een flacon mee naar huis. Het etiket draagt je naam en een persoonlijk nummer waarmee je jouw formule opnieuw kan laten maken. De prijs? $ 80. Niet mis, maar tegelijk is deze foundation zeker niet de duurste op de markt. Een volledig gepersonaliseerde formule is dé uitkomst voor extreem lichte, of medium tot donkere huidskleuren, die helaas vaak door de mainstream merken vergeten worden.

Wij zullen ons voorlopig tevreden moeten stellen met de kant-en-klare foundations. Lancôme biedt met de Teint Idôle Ultra Wear foundation wel een breed assortiment van maar liefst 40 kleuren aan. En zo hoort het, want niet iedereen is Beige, Nude of Naturel.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Lancôme, Le Teint Particulier Foundation, Make-up.