LENTEGEUREN: De nieuwe parfums van Hugo Boss
©

LENTEGEUREN: De nieuwe parfums van Hugo Boss

Leestijd: 1 min

Ruik je de lente al? Hugo Boss helpt je een handje met de lancering van vier nieuwe geuren, voor hem en voor haar. 

Voor haar

Hugo Boss parfum: Ma Vie Florale en The Scent for Her

Ma Vie Florale

Ma Vie Florale is, zoals de naam al doet vermoeden, een bloemige interpretatie van zus Ma Vie. Cactusbloem blijft voor een zoete, frisse opening zorgen. De toevoeging van amber zwakt de houterige basis af en brengt de jasmijn en roos naar de voorgrond. Een ideale geur om de lente mee in te zetten!
Ma Vie Florale, € 77 voor 50 ml

The Scent For Her

Met The Scent For Her haalt Boss het zwaardere geschut boven. Cacao zorgt voor een warme, kruidige basis, perziktoetsen voegen op hun beurt een zoete noot toe en maken van The Scent For Her een verleidelijke geur, die door freesia echter fris genoeg blijft om ook overdag gedragen te kunnen worden.
The Scent for Her, € 80 voor 50 ml

Voor hem

Hugo Boss Bottled Tonic met Gerard Butler en Hugo Iced met Zac Efron

Boss Bottled Tonic

Gerard Butler is het gezicht van de nieuwe variant op het iconische Boss Bottled. Citrusvruchten maken van deze vetiver een geschikte geur voor overdag. Gember, kaneel en kruidnagel geven de geur pit zonder hem zwaar te maken.
Boss Bottled Tonic, € 72 voor 50 ml. Verkrijgbaar vanaf april.

Hugo Iced

Voor Hugo Iced mag voormalig tieneridool Zac Efron voor de eerste keer opdraven als ambassadeur. De geur is sportief, casual en energiek. Een verrassende mix van munt en thee zorgen voor een interessante openingstoets, bittere sinaasappel en jeneverbes geven deze vetiver in de basis een extra dimensie.
Hugo Iced, € 46 voor 75 ml

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Bottled Tonic, Hugo Boss, Hugo Iced, Ma Vie Florale, The Scent for Her.