Le Petit Marseillais verwelkomt twee heerlijk ruikende nieuwkomers in hun collectie
© Instagram @lepetitmarseillaisca

Le Petit Marseillais verwelkomt twee heerlijk ruikende nieuwkomers in hun collectie

Leestijd: 1 min

Het Franse merk Le Petit Marseillais is vooral bekend voor hun heerlijke zepen en douchegels die een echte verwennerij zijn voor onze huid. Midden februari breidt het merk zijn gamma uit met een nieuwe verzorgende crème voor het gezicht en lichaam en met een crème mousse voor een zachte huid.

In de vroege jaren ’80 maakte de Fransman Bernard Lengellé kennis met de heerlijke zeepgeuren in de schilderachtige haven van Marseille. De stad staat al sinds 1900 bekend voor haar kwalitatieve handgemaakte zepen. Het gebied is namelijk de perfecte omgeving voor planten die van warmte houden, zoals olijven, citrusvruchten en mediterrane  bloemen. Geïnspireerd door de verschillende aroma’s van de kuststad besloot Lengellé de zeep te delen met de rest van de wereld.

De geschiedenis van Le Petit Marseillais begon met een eerste blokje zeep van 100 gram, dat voor 72 % uit olijfolie bestond en gemaakt werd uit natuurlijke ingrediënten van lokale lavendelvelden, citrusplantages en boomgaarden. De formule werd al snel een groot succes. Ondertussen is de zeeplijn met Lengellé’s zoon César op de verpakking uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Franse merken op het gebied van verzorging en cosmetica.

Le Petit Marseillais creme

Le Petit Marseillais

Het Franse merk brengt nu opnieuw twee sublieme producten uit op de Belgische markt. Le Petit Marseillais voegt een nieuwe crème voor gezicht en lichaam toe aan hun assortiment, die je huid in een handomdraai zacht en gehydrateerd maakt. De crème is zowel geschikt voor het lichaam, de handen als het gezicht en is daardoor ook het allereerste gezichtsverzorgingsproduct van het merk. Het product is verkrijgbaar in de populaire geuren oranjebloesem en zoete amandelmelk.

Daarnaast verwelkomt Le Petit Marseillais nog een nieuwkomer in hun gamma. De crème mousse is een heerlijke zeep die de huid goed reinigt en erg zacht maakt. Bovendien is de zeep heel eenvoudig af te spoelen. De nieuwe crème mousse, die rijk is aan glycerine, zal ook verkrijgbaar zijn in de geuren oranjebloesem en zoete amandelmelk.

De nieuwe producten van Le Petit Marseillais zijn verkrijgbaar vanaf midden februari. De adviesprijs voor de crème is 3,99 euro en 3,29 euro voor de crème mousse. Meer informatie: Le Petit Marseillais.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Crème, Huidverzorging, Le Petit Marseillais.