Laat nu je MyEA tas van Armani personaliseren in Antwerpen en Brussel
© MCB

Laat nu je MyEA tas van Armani personaliseren in Antwerpen en Brussel

Leestijd: 1 min

Andere modehuizen doen het al een tijdje, en nu kan het ook bij Armani: je handtas laten personaliseren met je eigen initialen.  De limited edition-service is beschikbaar in de winkels in Antwerpen en Brussel. 

/

De Emporio Armani MyEA tas is vanaf nu ook personaliseerbaar. Armani ontwierp een brede selectie aan letters en andere decoraties in felle kleuren. Deze creëren een speels contrast met de klassieke tinten van het leer van de handtas. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk gepersonaliseerde initialen op het sjaaltje dat bij de tas komt te laten zetten.

MyEA

De MyEA is een klassiek model dat bestaat in verschillende maten en materialen, kleuren en afwerkingen. Voor iedere stijl en gelegenheid is er een passende variant. Eigen aan het model zijn de handvatten die vasthangen aan grote metalen ringen. Ze geven de tas een bijna industriële twist.

De service is beschikbaar in de Armani winkel in Antwerpen van 23 april tot 22 mei en in Brussel van 25 mei tot 18 juni.

Lees meer: Armani Exchange opent boetiek in AntwerpenLouis Vuitton brengt opnieuw een ode aan Knokke met eigen handtasCadeautip: personaliseer je Dior Book Tote met ABCDior

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Emporio Armani, Limited edition, MyEA, Personaliseren.