Crush of the day: de Pulse collectie van KOMONO
© Pers

Crush of the day: de Pulse collectie van KOMONO

Leestijd: 1 min

Statement zonnebrillen met opvallende monturen en glazen zijn dit jaar het van het. Ook KOMONO heeft die boodschap goed begrepen. De nieuwe Pulse collectie is een combinatie van ritme en design, gebaseerd op het geometrische landschap van geluidsgolven.

KOMONO, opgericht door de Belgische Raf Maes en Anton Janssens in 2009, heeft dit jaar opnieuw heel wat moois voor ons in petto. In september vindt er een exclusieve pre-launch plaats van de Pulse collectie, die een onderdeel vormt van de SS19 collectie. Ideaal voor wie nog op zoek is naar de perfecte statement zonnebril!

De Pulse collectie is geïnspireerd op het unieke geometrische landschap van geluidsgolven. Dat heeft geresulteerd in een set van diverse zonnebrillen met een schitterend design. In de reeks vind je vier uiteenlopende stijlen qua montuur, die allemaal gemaakt zijn uit roestvrij staal en pv lenzen. De pulse collectie bestaat uit het driehoekige Gigi en Ash model en de rechthoekige Jackson zonnebril. Verder bestaat Pulse ook uit een frisse en verbeterde versie van hun traditionele Ava en Alec zonnebril. De collectie bevat zowel zonnebrillen voor mannen als voor vrouwen.

Normaal is de collectie pas in 2019 beschikbaar, maar vanaf september kan je de zonnebrillen al tijdelijk kopen tijdens de pre-launch. De Pulse collectie wordt gelanceerd tijdens Bread & Butter in Berlijn als een ‘See now, buy now‘ reeks. Daarna is de collectie voor een beperkte tijd beschikbaar via de website en in de verschillende KOMONO flagship stores.

Ontdek hier de zonnebrillen uit de Pulse collectie:

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Komono, Pulse, Zonnebril.