Kipling kondigt limited-edition Star Wars collectie aan
© Pers

Kipling kondigt limited-edition Star Wars collectie aan

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Als je zelf geen fan bent van Star Wars, ken je vast wel iemand in je omgeving die dat wel is. Ook Kipling heeft begrepen dat Star Wars nog steeds razend populair is bij jong en oud. Deze lente verscheen er nog een nieuwe Star Wars film, die draait om het personage Han Solo. Om de film Solo: A Star Wars Story te vieren, brengen ze een limited-edition collectie uit die helemaal in het teken staat van de Star Wars helden.

De collectie

De collectie bestaat uit 25 stukken en heeft voor elk wat wils: rugzakken, duffel bags, handtassen, clutches, pennenzakken en sleutelhangers. De prints bevatten iconische Star Wars personages zoals R2-D2, Stormtroopers en Darth Vader en reflectieve, metallic en glow-in-the-dark kleuren. De prijzen variëren van 17 tot 160 euro.

Hier alvast een voorsmaakje:

 

 

Christine Lee

De hoofdontwerpster, Christine Lee, vertelt ons dat zij en haar team erg gemotiveerd waren om deze collectie te maken: “Ons team zat vol inspiratie tijdens het ontwerpproces van de collectie. De fans van Star Wars zijn erg divers: ze verschillen in leeftijd, geslacht en stijl, en het was een uitdaging om een collectie te creëren die iedereen aanspreekt.”

 

De collectie zal verkrijgbaar zijn op Kipling.com vanaf eind november. Je kan ook in verschillende Kipling winkels terecht. Wees er snel bij, want de collectie is limited-edition!

Meer nieuwe collecties? Lees dan ook: De wintercollectie van Valentine Witmeur Lab en de nieuwe herfst/wintercollectie van MANGO

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Kipling, Mode, Star Wars.