Preview: dit is de nieuwe herfst/wintercollectie van MANGO
© Marie Sorrenti - MANGO

Preview: dit is de nieuwe herfst/wintercollectie van MANGO

Leestijd: 1 min

MANGO ziet het groots dit najaar en verrast ons met een herfst/wintercollectie waar je instant hebberig van wordt. Dat de kiekjes van de campagne geschoten werden door niemand minder dan Mario Sorrenti zal daar ongetwijfeld voor iets tussen zitten.

“I get by with a little help from my friends”; we horen het The Beatles bijna zingen op de achtergrond. Want voor de nieuwste herfst/wintercollectie sloeg MANGO de handen in elkaar met een paar goede vrienden. Goede vrienden die luisteren naar namen als Mario Sorrenti, Adrien Brody, Amber Valletta, Carolyn Murphy en Adwoa Aboah, en voor de gelegenheid hun geliefde familieleden, vrienden en huisdieren mochten meebrengen. We geven het toe, we zijn onder de indruk.

En het wordt zelfs nog beter. Ook skatelegende Steve Olson voegt zich samen met zijn zoon bij de bende, net als illustratice Langley Fox, styliste Zoe Bedeaux en styliste Helena Tejedor. Modellen met een boodschap die hun beste beetje mogen voorzetten op Primal Scream’s Movin’ on up.

Together

En die boodschap is belangrijk, want met de nieuwe herfst/wintercollectie slaat MANGO een nieuwe weg in. De kwaliteit van de gebruikte stoffen primeert, de snit van de stukken is tijdloos. Hier en daar spotten we een knipoog naar de jaren 70, maar ‘hedendaags’ is hier wel degelijk het codewoord. Gedurfd en eigentijds ook.

Dit zijn kleren op maat van het moderne leven, uitgevoerd in zachte kleuren die zin geven om te cocoonen. In goed gezelschap weliswaar, want dat is uiteindelijk waar deze TOGETHER-campagne van Mario Sorrenti om draait. Gezellige herfst in het vooruitzicht? Check!

Ontdek de campagnebeelden van de herfst/wintercollectie hieronder:

Meer lezen over mode? Check dan ook Dit bloedmooie en betaalbare Duitse label is eindelijk te koop in België en 7 types handtassen die je meteen aan je arm wil deze herfst.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Collectie, Herfst/winter, Mango.