Crush of the Day: De Candy Split capsulecollectie van Kiko Milano
© Instagram @kikomilano

Crush of the Day: De Candy Split capsulecollectie van Kiko Milano

Leestijd: 1 min

Kiko Milano mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen en viert dat met 7 leuke capsulecollecties ontworpen door jonge designers die speciaal voor de gelegenheid gekozen werden door Vogue Talent. Een paar weken geleden vertelden we je alles over de Mini Divas van Benedetta Bruzziches, vandaag is het de beurt aan de 6de en voorlaatste capsulecollectie in het rijtje: Candy Split.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Candy Split een capsulecollectie in snoepjeskleuren. De licht- en donkerroze, muntgroene en gele gestreepte doosjes en etuis geven ons een instant vakantiegevoel en we voelen ons even terug als een kind op de kermis dat zijn eerste suikerspin in ontvangst mag nemen. Eens de doosjes opengaan, is de pret helemaal compleet. Denk: veel glitter, veel roze, goudnoten in de highlighter en de oogschaduw, en een metallic purperen oogpotlood dat vooral donkere ogen tot leven brengt. We like!

What’s your favourite product from our newest & sweetest #limitededition collection #CandySplit, #Kikotrendsetters? 🍬🍧🍭

Een bericht gedeeld door KIKO Milano Official (@kikomilano) op

De Candy Split capsulecollectie is te koop in de winkels van Kiko Milano en online via www.kikocosmetics.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Capsulecollectie, Kiko Milano.