Kate Moss en Rimmel vieren feest
©

Kate Moss en Rimmel vieren feest

Leestijd: 1 min

Kate Moss en Rimmel werken al vijftien jaar samen en dat vieren ze in augustus met een speciale verjaardagscollectie, de Lip & Nail Anniversary Collection. 

Haar relaties mogen een pak minder lang duren, het Britse topmodel is al vijftien jaar gelukkig met Rimmel. Om dat kristallen jubileum te vieren, creëerden ze samen de Lip & Nail Anniversary Collection, een collectie lipsticks en nagellakjes die door Kate zelf werden uitgekozen. De Lasting Finish Lipstick by Kate komt er in haar drie favoriete tinten rood – Muse Red, Idol Red en Retro Red – en haar drie favo nudetinten – Rock’n’Roll Nude, My Nude en Boho Nude. Daarbij passen vier tinten Super Gel Nail Polish: het rode Rock’n’Sparkle, de al bestaande klassieker Rock’n’Roll en de nudetinten Boho-licious en Guilty Pleasure.

Wie beter dan het model zelf om wat meer over haar collectie te vertellen?

Voor welke gelegenheden zou je de lipsticktinten dragen?

“Muse Red is mijn go-to-kleur voor een glamoureuze avond. De tint past perfect bij een avondjurk en kan ook een casual outfit net wat feestelijker maken. Idol Red is voor die dagen wanneer ik er wat edgy wil uitzien en Retro Red is perfect voor een intiem avondje uit en wanneer ik zin heb in een vintage look. De nudes zijn eigenlijk meer voor overdag, maar met een intense smoky eye draag ik deze tinten ook ‘s avonds. Boho Nude is een aards nude, super voor een event overdag zoals een bruiloft of een muziekfestival. Rock’n’Roll Nude is de perfecte nude voor een avondje uit en past altijd bij donkere smoky eyes. En My Nude is mijn all-time favoriete klassieke nude. Je lippen stiften en je bent klaar voor een zakelijke meeting of om te shopppen.”

Welke tint past het beste bij een smokey eye?

“Dat hangt helemaal af van mijn look. Als ik voor een 70’s-look met smoky eyes ga, kies ik voor rode lippen met strak achterover gekamd haar en een pak.”

Kate Moss lipstick Rimmel

Voor welke gelegenheid zou je de drie nieuwe nagellakkleuren dragen?

“Boho-licious is een geweldige nude voor overdag die je nagels toch een wauw-effect geeft. Gilty Pleasure is een prachtig roze-goud dat perfect bij een glamoureuze vintagelook past en Rock’n’Sparkle is absoluut dé kleur voor een avondje uit!”

Super Gel Kate Moss Rimmel

Geloof je in perfect matchende nagels en lippen? 

“Dat is volgens mij een absolute misser! Probeer je lipstick en nagellak niet perfect op elkaar af te stemmen, maar kies juist voor twee kleuren die verschillend zijn en elkaar toch complementeren.”

De Lasting Finish Lipstick by Kate kost € 10,99, de Super Gel Nail Polish by Kate kost € 7,99, vanaf augustus beschikbaar. 

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Kate moss, Lipstick, Make-up, Nagellak, Rimmel.