Je zoon/dochter binnenkort op een billboard? IKKS zoekt gezichten voor junior campagne
© IKKS

Je zoon/dochter binnenkort op een billboard? IKKS zoekt gezichten voor junior campagne

Leestijd: 1 min

IKKS roept alle kinderen en jongeren op tussen de 2 en 15 jaar die zich op hun gemak voelen in hun sneakers, vrijgevochten, rock en fun, anti-volgers en durvers die nergens voor terugdeinzen.

Ben jij dat helemaal? Neem dan deel met de hulp van één van je ouders en misschien wordt jij wel een seizoen lang het gezicht van IKKS!

Vanwege het succes van vorig seizoen – maar liefst 20.000 inschrijvingen!- gaat het Franse modewerk opnieuw op deze manier op zoek naar modellen voor zijn Herfst/Winter 2019 junior campagne.

Van 20 februari tot 17 maart kan je met je knappe spruit in alle IKKS-winkels in Frankrijk, België, Luxemburg en Spanje terecht. De winnaars van de casting worden bekendgemaakt in april op het nieuw schooljaar voor te bereiden.

Deelnemen kan hier!

Benieuwd naar het resultaat van vorig jaar? Wie weet wordt jouw mini me wel de opvolger van Noémie, Samuel, Enola, Erika, Jonas, Miss Firizzy, Liam, Maeva, Léon of Juliette.

Lees ook: Ontdek als eerste de collectie van Eline De Munck voor ZEB, Dit zijn de modetrends voor lente/zomer van 2019 & Ethisch juwelen shoppen: zo doe je het.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Casting, Ikks, Kids, Mode.