Achter de schermen bij Izia, het nieuwe parfum van Sisley
© Sisley

Achter de schermen bij Izia, het nieuwe parfum van Sisley

Leestijd: 1 min

Izia van Sisley is een flesje vol familiegeschiedenis. Het nieuwe parfum komt immers vrijwel letterlijk uit de achtertuin van Isabelle D'Ornano, oprichtster van het Franse huis. 

In de tuinen van het landhuis van de familie D’Ornano groeit een roos met een unieke geur. Die roos kreeg de roepnaam van Isabelle, Izia. Een nieuw parfum was geboren.

Met Izia wil Sisley een jonger publiek aanspreken. “Mijn zeventienjarige kleindochter Davia was er meteen weg van”, vertelt Isabelle D’Ornano in een interview met onze beautyredactrice Laura De Coninck.

Model van dienst is D’Ornano’s nichtje Sonia. “Voor mij is ze de perfecte verpersoonlijking van de Iziaroos. Ze past helemaal bij wat de geur moet uitstralen: een lieve, toegankelijke schoonheid.”

In het filmpje hieronder zie je hoe de campagne, met de prachtige collages van artiest Quentin Jones, tot stand kwam.

Het hele interview met Isabelle D’Ornano lees je in de maarteditie van Marie Claire, dus haast je naar de dichtsbijzijnde krantenwinkel!

Izia van Sisley, € 112 voor 50 ml, is verkrijgbaar in de parfumerie. 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Isabelle D'Ornano, Izia, Parfum, Sisley.