De 7 lingerietrends van FW18
© Intimissimi

De 7 lingerietrends van FW18

Leestijd: 1 min

Wij trokken naar Verona om er in levende lijve de lingerietrends voor herfst/winter van Intimissimi te ontdekken. Wat trekken we aan om de koude winternachten door te komen? Met welke kleuren zullen we de winterblues de kop in drukken? Welke prints vinden hun weg naar onze lingerielade? Ontdek het hier:

Herfst

Frida Kahlo

De Mexicaanse kuntschilderes Frida Kahlo kreeg veel tegenslagen te verduren in haar leven, maar via haar schilderkunst wist ze zich steeds te bemoedigen. Dat optimisme is duidelijk zichtbaar in de heldere kleuren die ze gebruikt – het contrast met de donkere gebeurtenissen die haar leven tekenden kan niet groter zijn. Deze insteek is vast herkenbaar voor sterke vrouwen met een voorliefde voor kleur, prints en bloemenborduurwerk. De diepgroene, fuchsia en blauwe kleurenvariaties roepen de sfeer van het Mexicaanse landschap op.

Western Rodeo

Wij voelen een lichte Wecandance déjà vu! Het rodeo sfeertje sluipt steeds meer onze garderobe, en specifiek in de lingerielade.  De typische western sterren, de bloemenweelde, de kasjmieren touch, kortom de cowboy feel is helemaal terug. Het kleurenpalet beperkt zich niet tot zwart-wit, maar omvat ook cameltinten en het karakteristieke jeansblauw.

 

Méér rodeo? Lees ook: 9 x de comeback van de cowboy boots 

/

Winter

Winterboeket/winterbloemen

Qua stoffen is de hoofdrolspeler voor komende winter fluweel. Geef toe, een velvet afwerking maakt een lingeriesetje toch net dat tikkeltje verfijnder. Zwarte setjes, maar ook veel burgundy en donkergroen.

Animal

Naast rodeo, doet ook ook leopard het opvallend goed dit jaar. Een dankbare print om je lingerielade up te spicen, wat denk je? Maar het animal thema is méér dan dat. Op enkele transparantje setjes zijn allerlei dieren geborduurd stof zodat het wel tatoeages lijken op een naakte huid. RRRAW!

/

Cosmic Universe

She’s just a cosmic girl! Waarom niet eens de galaxy op je borsten of de melkweg aan je billen? Wij zien pailletten in allerlei sterrenvormen en strass-applicaties. De ideale setjes voor nachtraven.

Sensuele duisternis

Het meest uitdagende thema uit de lijst is wel deze. Erg sensueel maar toch ook speels, met zijn elastiekjes en transparante tule. De trendkleur is zwart, vaak transparant, dat wordt versterkt door het gebruik van fluweel. De afwerking doet ons dromen van zwoele nachten.

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Lingerie, Mode, Trends.