20 perfecte jurken om deze zomer een huwelijk bij te wonen
© pers

20 perfecte jurken om deze zomer een huwelijk bij te wonen

Door Camille Vernin  & Elise Van de Meulebroucke
Leestijd: 1 min

Een huwelijksfeest op de planning deze zomer, maar nog geen geschikte jurk gevonden? Niet panikeren, deze 20 jurken - met ruime budgetkeuze - maken vast een einde aan je queeste.

Trouwfeesten in de zomer, heerlijk toch. De zon en de hitte staan ons toe om lichte, heldere jurken te dragen die flatteren. Een luchtige maxijurk of een trendy milkmaid jurk, kies een model waarin je je goed voelt en straalt. Voorzichtigheid gebaat met nude jurken, we willen de bruid niet voor het hoofd stoten op haar grote dag.

Onze selectie

Say yes to a dress die je voor andere gelegenheden ook kan dragen, met souvenirs in je kleerkast schiet je niet veel op. Hier alvast 20 modellen die aan alle criteria voldoen:

Tip: Werk je look af met de barokparels, het meest gegeerde accessoire van de zomer, aan je nek, en strappy sandals aan je voeten.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Mode, Shopping, Trouw, Wedding.