Holiday Shopping: De allermooiste juwelen om te geven en te krijgen
© Marie Claire x de Bijenkorf

Holiday Shopping: De allermooiste juwelen om te geven en te krijgen

Leestijd: 1 min

De kleinste cadeautjes zijn vaak de beste, want in die schattige doosjes zitten meestal schitterende juwelen waarvan ons hart sneller gaat slaan. Nog op zoek naar een sprankelend sieraad om op je wish list voor eindejaar te zetten? Je vind gegarandeerd je gading in onze ultieme juwelenshopping!

Geen beter geschenk dat een eye caching juweel dat elke outfit een chique upgrade geeft. Of je nu dol bent op elegante armbanden, fashionable statement ringen of kettingen en chokers die je kan layeren, we selecteerden de allermooiste exemplaren waar je jarenlang plezier aan beleeft. Qua trends zijn juwelen die versierd zijn met je persoonlijke geboortesteen -of bloem  niet alleen erg bijzonder maar ook helemaal nu.

Armbanden:

Ringen:

Kettingen:

Mix & match

Hou je van afwisseling en customize je graag je kledij en juwelen?  Dan zit je goed met hangers en bedels die je naar hartelust kan combineren tot een uniek resultaat, zowel aan een ketting, een armband of aan een oorring. 

Hangers:

Bedels:

O zo stylish oorbellen

Deze winter zetten we onze oren in de spotlight met de allermooiste oorbellen in kostbare materialen en (half)edelstenen. Pro tip: Weet je niet goed welk metaal gekozen, kijk dan naar de ondertoon van je huid. Zilveren oorbellen staan prachtig bij een rozige, koele ondertoon terwijl gouden oorbellen een warme huidtint doen stralen. 

Gouden oorbellen:

Zilveren oorbellen:

Handige juwelendoosjes

Al die schitterende juwelen verdienen natuurlijk een mooi opbergplaatsje. Deze juwelendozen en opbergsystemen zijn zelf absolute pareltjes én ze zorgen ervoor dat je je lievelingssieraden niet kwijtraakt. #winwin

Juwelendozen:

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.nl

Lees ook:
Shopping: outfits geïnspireerd op ‘The Crown’
Petcore is de volgende hippe subcultuur (voor honden)
Hoe het Parijse cultmerk Études Studio de regenlaarzen van Aigle nog hipper gaat maken

Commercieel team De artikels van >