Hoe bescherm je je kinderen tegen de zon?
©

Hoe bescherm je je kinderen tegen de zon?

Leestijd: 1 min

De kwetsbare huid van kinderen vraagt net wat meer aandacht dan die van volwassenen. Zeker als je kleintjes buiten gaan spelen in de zon is het belangrijk om ze goed te beschermen. Easy, met het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play SPF50+ gamma!

In de tuin

Tuinieren of simpelweg in de tuin spelen: wat een heerlijk plezier tijdens de zomermaanden. Je leert je kroost de namen van bloemen kennen, of je laat hen de verschillende geuren en smaken van aromatische planten ontdekken. Let wel op: zelfs al heb je veel schaduw in je tuin, vergeet niet om toch de huid van je kleintje(s) te beschermen. De huid van jonge kinderen is nog niet voldoende ontwikkeld om zich te beschermen tegen UV-stralen en hun huid kan zich ook nog niet goed herstellen op zo’n jonge leeftijd.

Het is daarom essentieel om te kiezen voor een zeer hoge beschermingsfactor SPF50+ zodra ze naar buiten gaan. Het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play gamma biedt die broodnodige bescherming, zonder parfum maar mét aloë vera en Licochalcone, een antioxidant. Panthenol maakt de formule compleet voor de erg gevoelige huid van kinderen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdvmlFVN448

/
Aan het zwembad

Duikwedstrijden, eendjes vangen, een race op opblaasbare eenhoorns, waterpistoolgevechten… Hoe oud je ook bent, tijdens de zomer heeft iedereen plezier in en rond het water! Helaas vermenigvuldigt het gevaar van UV-stralen zo ook door de reflectie van de zon op het wateroppervlak. De stralen dringen zelfs door tot in de diepte van het zwembad en de zee! Gelukkig is het NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play gamma daar goed tegen opgewassen. Dankzij de extra waterresistente formule kunnen je kleintjes naar hartelust plonzen. De leuke Trigger Spray maakt van het insmeren, dat je elke 2 uur best herhaalt, een echt plezier dat de pret niet lang hoeft te onderbreken. Zo geniet iedereen volop van de zomer!

mcnivea

/

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met NIVEA team.
www.nivea.be

Commercieel team De artikels van >

Tags: Huid.