Het beauty verdict: de Goodiebox
©

Het beauty verdict: de Goodiebox

Leestijd: 1 min

Geluk zit soms in een klein doosje. In de Goodiebox bijvoorbeeld, een koffertje vol beautyproducten die je elke maand thuis krijgt toegestuurd. We testten deze maand onze portie geluk uit met een pakket lentegoodies.

1. Het concept

Elke maand selecteert een team Deense beautyspecialisten vijf tot zeven kwalitatieve schoonheidsproducten, van haarmaskers over huidcrèmes en serums tot make-up. Samen zijn die meer dan 65 euro waard, maar abonnees van de Goodiebox krijgen elke maand zo’n doos thuis bezorgd voor maar 19,95 euro.

2. Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Om te beginnen abonneer je je via de website mygoodiebox.be. Daarna maak je een profiel aan waarbij je de tint van je ogen, je huidtype, je haarkleur, je teint … aangeeft. Op die manier kunnen de producten op jouw behoeftes worden afgestemd. De post bezorgt je dan elke maand je pakketje vol beautygoodies.

3. De inhoud

De boxen zijn telkens aangepast aan het seizoen. Wij testten de lenteversie ‘Keep It Fresh’ uit, die je huid een lenteschoonmaakbeurt geeft na de winter. Er zaten zes producten in, met een totale waarde van maar liefst 73 euro, en dat voor slechts 19,95 euro.

4. Het verdict

Rondsnuffelen in de beautyzaak is leuk, maar het is nog fijner om je elke maand te laten verrassen. De producten stellen niet teleur. Ze zijn van goede kwaliteit en de hoeveelheid is voldoende om ze echt te kunnen uittesten. We waarderen vooral ook de aandacht voor natuurlijke én dierproefvrije producten. Goed om te weten: valt je box tegen, dan mag je die terugsturen en krijg je je geld terug. Maar voorlopig zien we ons nog niet zo snel naar de post te hollen.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Goodiebox.

mygoodiebox.be

Commercieel team De artikels van >