Weekendtip: bezoek de pop-up van Morobé en 42|54 in Rio Store Gent
© Pers

Weekendtip: bezoek de pop-up van Morobé en 42|54 in Rio Store Gent

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Ter gelegenheid van internationale vrouwendag op 8 maart besloten Elodie Oedraogo, Olivia Borlée, Virginie Morobé en Christina De Kerpel de handen in elkaar te slaan. Samen openen zij van 7 tot en met 14 maart een multibrand pop-up in hartje Gent.

Elodie, Olivia, Virginie en Christina zijn de vier powervrouwen achter de Belgische labels 42I54, MOROBÉ en Rio Rockx. Deze merken van eigen bodem staan bekend om hun kwaliteit, functionaliteit en scherp oog voor design. De pop-up opent op zaterdag 7 maart haar deuren in de exclusieve state-of-the-art boetiek Rio Store in Gent. Gedurende vijf dagen kan je er items uit de gloednieuwe zomercollectie van zowel 42I54 als MOROBÉ. Doorheen de week zullen er heel wat verrassingen aan bod komen. Daar kunnen ook wij jullie voorlopig nog niets meer over vertellen, dus hou zeker de socials van de merken in de gaten.

/

MOROBÉ

Virginie Morobé lanceerde MOROBÉ in 2015. Onder deze naam ontwerpt zij elegante schoenen met een twist. Haar motto?  “We baseren onze outfit op onze schoenen, niet andersom”.  De nieuwe collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod luxueuze schoenen, gemaakt in Italië en Portugal met een nadruk op design en het handgemaakte proces.

Scoop: MOROBÉ gaat een collab aan met Ksenia Schnaider, een Kiev based merk opgericht door Ksenia en haar hubby Anton die voornamelijk met jeans werken. Tijdens de pop up kan je een eigen jeans binnenbrengen en hiervan een prachtig exemplaar morobéshoes laten maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOROBÉ (@morobeshoes) op

/

42I54

42I54. Zoveel seconden hadden Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée nodig om Olympische goud te behalen op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Little did they know dat dat later ook de naam zou zijn van hun eigen ecologische activewearlijn. De twee voormalige topatletes slagen erin comfort en fashion vlekkeloos te combineren in hun sportkleding. Hoe deze twee ladies de modewereld ervaren lees je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 42|54 (@4254sport) op

/

Rio Rockx

Na acht jaar de luxe multibrandstore Rio Store uit te baten was Christina De Kerpel toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond ze in Rio Rockx. Tegenwoordig vult Christina haar dagen met het uitkiezen van de mooiste mineralen in Brazilië, zoals citrien, kwarts en agaat, om ze vervolgens in haar atelier om te vormen tot unieke, high end objecten voor in jouw interieur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rio Rockx (@riorockx) op

/

Praktisch

Zaterdag 7  t.e.m. zaterdag 14 maart 2020

Openingsuren: woensdag t.e.m. zaterdag: 11 tot 18 uur, zondag t.e.m. dinsdag: gesloten

Adres: Rio Store, Lange Kruisstraat 29, 9000 Gent

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gent, Internationale Vrouwendag, Pop-up.