Getest: verjongende gelaatsbehandeling van Nannic
©

Getest: verjongende gelaatsbehandeling van Nannic

Leestijd: 2 min

Zet enkele beautyredactrices bij elkaar en de gesprekken monden snel uit in het uitwisselen van elkaars bevindingen over nieuwe producten en behandelingen. Zo ging ik op hun aanraden de verjongende gelaatsbehandeling van Nannic uittesten omdat die erg mooie resultaten zou opleveren. 

 

 Hoe werkt het?

De behandeling gebeurt met radiofrequentie waardoor er warmte wordt opgewekt die tot heel diep in de huid en de spieren dringt. Ze maken gebruik van een aantal metalen platen die ze onder je lichaam leggen, zo kan men meer energie behouden in het lichaam en wordt de opgewekte warmte optimaal verspreid waardoor men zonder schade gerichtere resultaten bereikt. De pulserende radiogolven brengen meer zuurstofrijk bloed in de huid, waardoor deze meer hyaluronzuur aanmaakt en de huid verjongt. Ook de opslagcapaciteit van de cellen verbetert. Hierdoor neemt ze de aangebrachte producten veel makkelijker op en kan men erg gericht werken aan specifieke problemen zoals pigmentatie, couperose en huidverslapping. De behandeling zorgt bovendien voor een heel goede drainage van afvalstoffen en een vermindering van vrije radicalen. (Dat is ook goed nieuws voor de kringen onder je ogen).

De test: De foto’s van de voor en na behandelingen zien er in ieder geval indrukwekkend uit. Rimpels lijken gladgestreken en de huid ziet er opvallend veerkrachtiger en jonger uit. Zelfs na één behandeling. Ik ben erg benieuwd naar mijn eigen resultaten. Mijn voeten worden ingepakt met een soort geleidende kompressen die stroom afgeven en onder mijn rug komen ook twee metalen platen.

Verder mag ik gewoon liggen en genieten van een aangename behandeling. Mijn huid krijgt eerst een soort microdermabrasie aan de hand van een opzetstuk met erg fijne siliconen haartjes die vibreren. Zo worden dode huidcellen weggewerkt zonder de huid te beschadigen. Daarna wordt het absorptievermogen van de huid verhoogd aan de hand van een opzetstuk met zachte siliconen puntjes, dat minuscule stempelbewegingen maakt. Een beetje te vergelijken met een needling-techniek maar veel zachter omdat de huid hier enkel wordt gestimuleerd en niet geperforeerd. Daarna komt de radiofrequentie behandeling. Die is aangenaam, warm en rustgevend (zo rustgevend dat ik zelfs even in slaap dommel bij mijn eerste behandeling). Een metalen opzetstuk glijdt aan de hand van de verzorgende, behandelende producten over elk deel van je gezicht.

In totaal duurt één behandeling twee uur. Ik test nadien nog twee keer de hele procedure, voor een optimaal resultaat. Ondertussen smeer ik zelf thuis ijverig de producten om het effect zo lang mogelijk te onderhouden. Enkel de producten van Nannic gebruiken zou op zich ook al mooie resultaten opleveren (aldus Nannic).

nannic filmkort

Resultaat: mijn huid voelt in eerste plaats heel goed gehydrateerd en soepel aan. Mijn oogrimpeltjes die staan er nog wanneer ik lach maar lijken toch wat verminderd en de volgende dagen merk ik dat mijn huid een opkikker kreeg. Mensen geven me de opmerking dat mijn huid er stralend uitziet en ik merk echt wel een mooie, gezondere gloed op. En ja, die maakt me jonger denk ik. Na een tijdje verdwijnen de resultaten geleidelijk aan weer maar het is de bedoeling dat je de behandeling af en toe herneemt om het effect te onderhouden. Geen mirakels dus maar het loont zeker de moeite. Ideaal voor wanneer je gezicht een opkikker kan gebruiken, na de winter bijvoorbeeld (volgende lente sta ik hier terug). Wie trouwplannen heeft en extra wil stralen op die grote dag is bij Nannic zeker ook aan het juiste adres!

Voor

De dag nadien, na behandeling drie.

Voor een Nannic behandeling in een schoonheidssalon in je buurt, neem je een kijkje op www.nannicshop.be.

 

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Anti-age, Nannic, Schoonheidsbehandeling, Uitgetest.