GETEST: Terracotta Jolie Jambes van Guerlain
© Terracotta de Guerlain

GETEST: Terracotta Jolie Jambes van Guerlain

Door Belen Ucros & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De laatste dagen hebben we eindelijk wat mogen genieten van de zon. En mooi weer, dat wil zeggen: blote benen. En die ogen nu eenmaal mooier als ze een beetje bruin zijn. Geen tijd om te zonnen? Geen nood, Guerlain heeft de oplossing in de vorm van een limited edition vloeibare getinte crème voor je benen. Wij hebben hem voor je getest, zie hier ons verdict.

Wat belooft het?

Terracotta Jolie jambes maakt zelfs van de meest witte melkflessen mooie, bruine benen en, leuk pluspunt, het vervaagt kleine imperfecties. Bovendien heb je geen risico op vlekken, want het product is resistent tegen zweet en wrijving.

Het concept

Terracotta Jolie Jambes is een vloeibare getinte crème die ons doet denken aan een foundation. Er zijn twee tinten beschikbaar: een voor roodharigen en een voor brunettes. De crème is enkel bedoeld voor je benen, maar stiekem vragen we ons toch een beetje af wat er zou gebeuren als we ook onze armen, schouders en borst ermee zouden insmeren…

In tegenstelling tot bij een zelfbruiner merk je met dit product onmiddellijk het resultaat op. Geen risico op vlekken of overgeslagen plekjes dus, en ook die irritante zelfbruinergeur is bij dit product nergens te bespeuren. Je kan het product trouwens ook heel gemakkelijk weer verwijderen door gewoon je benen te wassen met water en zeep.

jolie jambes

Terracotta Jolies Jambes van Guerlain, €62 voor een tube van 100 ml, limited edition.

Het resultaat

In één woord: perfect! Het lijkt wel alsof je een onzichtbare panty aan hebt die voorzien is van een heerlijk zomerse geur. Het effect is mat en natuurlijk, en doet zelfs cellulitis minder opvallen. Wij hebben het product onderworpen aan een intensieve les body sculpt om de hechtkracht te testen en ook daar blijkt het een aanrader. Deze blijft, met andere woorden, bij ons in de badkamer staan en we raden jou aan om dit wondermiddel ook als de bliksem in huis te halen!

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bruine benen, Getest, Guerlain.