GETEST: Het Oral-B 3D White Luxe duo
© Imaxtree

GETEST: Het Oral-B 3D White Luxe duo

Door Belen Ucros & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Ben jij het type dat soms stiekem een app gebruikt om je tanden witter te doen lijken op een foto? Dan is de nieuwe Oral-B 3D White Luxe misschien iets voor jou. Iedereen droomt van een stralend witte glimlach, maar koffie, thee, wijn en sigaretten verhinderen dat… En onze tanden poetsen met houtskool, zoals de Japanners, daar staan we niet meteen voor te springen.

Wat belooft het ?

Het Oral-B White Luxe duo belooft ons stralend witte tanden en 100 % verwijdering van alle vlekken in slechts drie dagen. De voorwaarde is wel dat we twee keer per dag onze tanden goed poetsen.

Het concept

Nagellak en top coat, shampoo en conditioner, serum en dagcrème met SPF factor… Oral-B liet zich inspireren door onze beautyrituelen om de perfecte routine voor witte tanden te vinden. De helden van de dag? De 3D White Luxe tandpasta en de Oral-B 3D White Luxe Whitening versneller.

Stap 1: breng een beetje tandpasta aan op de Oral-B Genius elektrische tandenborstel. Die is voorzien van een witmakende functie en, idealiter, van een Oral-B 3D White borstel. Oplosbare microkristallen in de tandpasta polijsten en beschermen de tanden tegen de verschijning van nieuwe vlekken. Bovendien zorgen ze ook voor een wittere en helderdere glimlach.

Stap 2: over naar de Whitening versneller. Die gebruik je na het poetsen, zoals een conditioner of zonnecrème. Zijn missie? Je gebit stralend wit houden, wat je ook eet of drinkt. Het werkt als een zonnecrème, je tanden zijn 24 uur lang beschermd tegen vlekken. En dat is vooral dankzij een gepatenteerd dubbel silicasysteem en een polyfosfaattechnologie waarvan we je de details besparen.

Oral-B

Het resultaat

De conclusie? Mijn tanden zijn effectief gladder en glanzen meer. Zijn ze ook witter? Het verschil is niet enorm opvallend, maar ik vind mijn glimlach mooier. Het is dus zeker de moeite waard, maar er zit ook een angeltje onder het gras. Wie wittere tanden wil via dit systeem, moet namelijk wel over wat tijd in de badkamer beschikken ‘s morgens en ‘s avonds, want je tanden poetsen duurt tijdens deze kuur wel dubbel zo lang.

Oral-B 3D White tandpasta (€ 3,99), White Luxe (Diamond Strong, Glamoureus Wit, Parelglans of Artic fresh) (€ 4,99), Whitening versneller Oral-B 3D White Luxe (€ 4,99), Oral-B 3D White Luxe mondwater glamoureus wit (€ 6,99) en Oral-B 3D White Luxe premium flosdraad (€ 4,99).

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Oral-b, Tandpasta, Witte tanden.