Getest: de revolutionaire Dyson Airwrap Styler
©

Getest: de revolutionaire Dyson Airwrap Styler

Leestijd: 1 min

Als journaliste en sportfreak breng ik mijn vrije tijd liever buiten in de bossen door dan in de badkamer. Hoewel ik mijn signature paardenstaart erg praktisch vind, mag het tijdens de feestdagen wel een tikkeltje meer zijn. Echter, met twee linkerhanden lijkt het geen eenvoudige klus om een bos beach waves te creëren.

Dus, toen Dyson me benaderde om hun allernieuwste toestel de Dyson Airwrap Styler uit te testen – die snel en easy een feestelijk kapsel zou toveren – besloot ik het een kans te geven. Ik liet me vertellen dat de Britse fabrikant maar liefst zes jaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van het apparaat. En – I can tell – er werd niets aan het toeval overgelaten: de Dyson Airwrap Styler is multifunctioneel, niet schadelijk voor je haren en bovendien prachtig qua uitvoering en packaging. Aan de slag!

/

Getest

Het is simpel: na je douche of bad droog je je haren met de Dyson Airwrap Styler, maar je hoeft niet door te gaan tot ze volledig droog zijn. De krulfunctie werkt namelijk beter in op vochtige lengtes. Dan neem je het 30mm opzetstuk erbij en ga je lok per lok werken. De Dyson Airwrap Styler zuigt als het ware zelf je haren rondom het opzetstuk. Je laat 10 seconden warme lucht blazen en sluit af met 5 seconden “cool shot”, om elke krul apart te fixeren. Het resultaat? Een weelderige haardos met bouncy krullen.

/

Besluit

De Dyson Airwrap Styler is een haardroger en krultang in één: superhandig en tijdbesparend, maar bovendien ook gebruiksvriendelijk voor een beauty leek zoals ik. Mijn haren zijn niet dof en droog na het föhnen maar ze glanzen als nooit tevoren. Onhandelbare kapsels worden bedwongen door het stijltang opzetstuk. Weerborstels worden getemd met de Soft smoothing brush. Voor vrouwen met steile haren voor wie een golvend volumineus kapsel een verre droom leek, is er nu een oplossing in een handomdraai (letterlijk!).

De Dyson Airwrap Styler is exclusief verkrijgbaar op de site van Dyson, meer informatie op Dyson.be.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Dyson.
dyson.be

Commercieel team De artikels van >