Geel domineert de najaarscollecties en dit zijn de 20 mooiste items
© Launchmetrics Spotlight

Geel domineert de najaarscollecties en dit zijn de 20 mooiste items

Leestijd: 1 min

Het mag buiten dan nog aangenaam warm zijn, in de modewereld is het herfst-winterseizoen volop aan de gang. En als het van de grote modehuizen afhangt, wil je dit najaar de kleur geel aan je garderobe toevoegen. Wij selecteerden 20 items die je vast zullen overtuigen.

/

Voor een total look leent geel zich niet meteen, maar voor één stuk of accessoires des te meer en dat zal je dit najaar geweten hebben.

Van citroen- tot okergeel, alle tinten zijn toegelaten voor de optimistische toets die we allemaal kunnen gebruiken (zeker in putje winter): van eierschaal voor de piramidevormige tas bij Prada en fluogeel bij Marni en David Koma tot oranje-achtige accenten op de sandalen van Off-White of anijsachtig geel voor de tas bij Jil Sander

Onze 20 favoriete items in geel

Lees ook: Knuffelschoenen zijn je van het dit najaar & Ann Demeulemeester lanceert een eerste parfum.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.