Crush of the Day: De lichaams- en gezichtsolie van Galénic
© Galénic

Crush of the Day: De lichaams- en gezichtsolie van Galénic

Leestijd: 1 min

Liefst zou ik het stil houden en mijn net ontdekt geheim (van de lekkerst ruikende huid ooit!) niet aan iedereen prijsgeven. Maar het van de daken schreeuwen, is natuurlijk ook een optie. Al heb ik je gewaarschuwd: dit goedje is uiterst verslavend!

Als beautyredactrice word je met nieuwe producten om de oren geslagen. En toch doe ik soms nog grootse ontdekkingen, zoals deze Confort Suprême van Galénic met argan- en ricinusolie. Dit goedje is een olie van de nieuwste generatie met kleine oliepartikels. De fijne, meer waterachtige textuur maakt dat hij nog dieper in je huid dringt om deze intens te voeden, zonder ze vet te maken.

Dit klinkt al erg veelbelovend, nietwaar? Toch is het vooral de geur die deze olie zo onmisbaar maakt. En dat is geen toeval. Hij is immers door een grote neus gecreëerd. Waar hij precies naar ruikt? Een bloemig, oriëntaals en poederig parfum met een hart van witte jasmijn en magnolia, ondersteund door meer intense noten van vanille, tonkaboon en kasjmier hout. Je zou je er haast van in je eigen arm bijten, of jezelf er minstens van gaan knuffelen…

Ook voor het gezicht is er een Confort Suprême olie, te gebruiken als serum.

Confort Suprême Body (€ 29,90) en Comfort Suprême Face (€ 59,90) van Galénic, verkrijgbaar bij de apotheek.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Galénic, Olie.