Crush of the Day: De kerstcollectie van Fenty Beauty
© Instagram @fentybeauty

Crush of the Day: De kerstcollectie van Fenty Beauty

Leestijd: 1 min

Fenty Beauty, de langverwachte make-upcollectie van Rihanna, is nog maar sinds het begin van deze maand verkrijgbaar en toch prikkelt de zangeres ons nu al met veelbelovende beelden van de Galaxy Collection, een capsulecollectie die ze speciaal voor de eindejaarsfeesten op de markt brengt. Omcirkel 13 oktober maar alvast in je agenda, want dan wordt de nieuwe collectie gelanceerd.

Sinds begin september is het make-upmerk van Rihanna eindelijk te koop. De eerste collectie van Fenty Beauty bestond uit maar liefst 40 tinten foundation, verschillende highlighters, matterende poeders, een lipgloss en enkele make-upkwasten. Toch waren sommige fans teleurgesteld dat de make-uplijn geen oogschaduwpalet of lippenstift bevatte. Om tegemoet te komen aan hun verzuchtingen, en met oog op de nakende feestdagen, lanceert de Barbadiaanse zangeres binnenkort een volledig nieuwe capsulecollectie.

De Galaxy Collection, zo gaat hij heten. Rihanna teasde ons alvast met enkele prachtige foto’s op haar Instagram. Als we de beelden mogen geloven, zal de collectie bestaan uit 4 lippenstiften, 4 lipglosses, 2 liquid eyeliners, een nieuwe make-upkwast and last but not least een oogschaduwpalet met 14 prachtige tinten.

SNEAK PEEK. The Holiday Collection drops Oct 13. Comment below if you’re ready. @badgalriri @sephorafrance #sephoralovesfentybeauty

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

😱😱😱 OCT 13.

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

In tegenstelling tot de originele collectie is de verpakking van de Galaxy Collection veel uitbundiger en kleurrijker. Wij zijn alvast verliefd op de prachtige holografische look van de producten. Als je enkele producten uit de collectie wil scoren, raden we je aan om er op 13 oktober zo snel mogelijk bij te zijn, want we verwachten dat de mooie collectie in geen tijd uitverkocht zal zijn.

De Galaxy Collection is te koop bij Sephora en online vanaf 13 oktober.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Fenty Beauty, Galaxy, Kerstcollectie, Make-up, Rihanna.