Franse, natuurlijke beauty van & Other Stories, mais oui!
©

Franse, natuurlijke beauty van & Other Stories, mais oui!

Leestijd: 1 min

Witte truffel, saffraan en oesterschelpen. We hebben het niet over een amuse-bouche maar over de ingrediënten van de nieuwe lijn van natuurlijke schoonheidsproducten van & Other Stories...

Parfumeur Jérôme Epinette vatte herinneringen aan Franse zilte kusten, weelderige kruidentuinen en groene bossen in flesjes. Naast de fijne geuren en mooie verpakkingen met opdrukken geïnspireerd op botanische illustraties, zijn de producten lokaal geproduceerd in Frankrijk én volledig biologisch afbreekbaar.

Met wat druppels bath cologne in je badkuip waan je je meteen in Bretagne door de exfoliërende oesterschelpen, kalmerende Eau d’Ajonc en verzachtende wieren uit de Franse regio. Uit de Provencaalse kruidentuin (rode verpakking) haalde Catarina Åberg, scheikundige bij & Other Stories, saffraan en rozenextract voor de oxidatiewerende eigenschappen en voedende honing. De producten uit het bos  (groene verpakking) bevatten hydraterende extracten van witte truffel, voedende pruimenolie en boter uit Gascogne.

De natuurlijke lijn ‘Paris Atelier’ is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de winkels en online. Prijzen variëren van € 20 tot € 35. 

& Other Stories Paris Atelier: natuurlijke beauty

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: & Other Stories, Franse beauty, Natuurlijke beauty.