Crush of the Day: het face & eye palette van Paul & Joe
© Pers

Crush of the Day: het face & eye palette van Paul & Joe

Door Belen Ucros en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

April staat bijna voor de deur! Het bewijs? De prachtige lente make-upcollectie van Paul & Joe die de toepasselijke naam April in Paris kreeg. Wij werden meteen verliefd op de prachtige,vintage verpakking van het face & eye palette.

In het midden van deze koude en eindeloze wintermaanden komt het Franse cosmeticamerk Paul & Joe net op de tijd op de proppen met een heerlijk verfrissende lentecollectie. Precies op tijd om onze dag op te vrolijken… en onze make-uptas. De lente is altijd al een inspiratiebron geweest voor kunstenaars. En zeg nu zelf, er is toch niets meer inspirerend dan het ontwaken van de natuur, de terugkeer van zonlicht of het getjilp van vogels?

In afwachting van de langverwachte lentedagen, kunnen we ons al vermaken met de nieuwe make-upcollectie voor ogen en gezicht van Paul & Joe. In de hoes met leuk retro-ontwerp vind je een compact en ultradun palette dat lijkt op een oude vinylplaat. Wanneer je het opent, word je verrast door het feit dat de make-up de volledige plaat inneemt.

De collectie bestaat uit twee verschillende paletten. Elk palette is eerder een miniset van drie kleine vinylplaten.

Paul & Joe

Pers

Paul & Joe

Pers

 

De beauty video van vandaag :
5 beautytips voor een stralende zwangerschap
Paul & Joe

pers

Het ene “palette” heet April in Paris, terwijl het andere palette de naam French pop kreeg.

De collectie bestaat verder nog uit enkele leuke lippenstiften en koffertjes met erg charmante verpakkingen. Toch kozen we ervoor om het face & eye color palette extra in de bloemetjes te zetten, omdat we echt versteld stonden van de minimalistische kant van het palette. De hoes waarin het palette zich bevindt is niet breder dan 1 mm! Het palette is bijgevolg erg praktisch om overal mee naar toe te nemen, zelfs in je allerkleinste handtas.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Face & eye palette, Paul & joe.