Emma Moortgat is het gezicht van de nieuwe campagne van Sisley Paris
© Sisley Paris

Emma Moortgat is het gezicht van de nieuwe campagne van Sisley Paris

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Sisley Paris brengt een nieuwe formule uit van zijn bestseller All Day All Year. En niemand minder dan opkomende actrice Emma Moortgat is het gezicht van de campagne over de dagcrème tegen veroudering. Ze is onder meer te zien in een video door de jonge regisseur Aldo Dalla Palma en in enkele prachtige foto's. Voor kleding wordt er gekozen voor het eveneens Belgische merk Valentine Witmeur.

/

Sisley Paris koos heel bewust voor deze drie jonge talenten. Eigentijds, energiek, en dromerig: zo zou je de campagne, maar ook de cast kunnen omschrijven. Sisley blijft trouw aan zijn filosofie en waarden, maar wilde de nieuwe formule van All Day All Year toetsen aan het echte leven. De dagcrème werd geformuleerd om de huid acht uur lang te beschermen tegen de vervuiling die de stad op de huid achterlaat. Daarnaast richt de nieuwe formule van All Day All Year zich tot alle leeftijden. Het versterkt de zelfbeschermende kracht van de huid om rimpels te verminderen, te hydrateren, te verkwikken en de teint te laten stralen.

ALL DAY ALL YEAR – DE FILM from Sisley Belux on Vimeo.

/

Het echte leven van Emma Moortgat

Emma Moortgat

Aldo Dalla Palma

Voor de campagne volgde een jonge videocast de actrice een volledige dag. Sisley blijft trouw aan zijn filosofie en waarden en toetst de nieuwe formule aan het echte leven. “De ontmoeting met het team van Sisley en het filmen zelf verliepen heel natuurlijk. De vrouw in deze film, dat ben ik helemaal: naturel, spontaan en vrolijk. Nu eens femme fatale, dan weer een halve jongen. ’s Morgens op de fiets en ’s namiddags op de dansvloer”, aldus Emma Moortgat.

Op deze manier kreeg de actrice de kans om All Day All Year te testen in haar dagelijkse leven: “Zelfs buiten, wanneer ik de hond uitliet of ging sporten, genoot ik van de textuur en luchtigheid. Dankzij de hybride werking hydrateert het product mijn huid, wordt ze versterkt en beschermd tegen UV-stralen en vervuiling. Kortom, alles wat ik verwacht van een dagcrème!”

All Day All Year van Sisley Paris, € 335, o.a. te koop bij ICI PARIS XL en op de webshop van het merk zelf.

Lees ook: zou hou je je handen in topvorm

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Dagcrème, Emma Moortgat, Sisley Paris.