Gaelle VP’s Elixir Jeunesse routine van Yves Rocher
© Yves Rocher

Gaelle VP’s Elixir Jeunesse routine van Yves Rocher

Leestijd: 2 min

Het leven van globetrottende blogsters kan zwaar zijn. Met al die jetlags, stress en vervuiling in de stad heeft de huid van Gaelle_VP het hard te verduren. Haar geheim voor een stralende look? Het Elixir Jeunesse gamma van Yves Rocher. In dit filmpje, dat speciaal voor Marie Claire gedraaid werd, onthult ze ons haar nachtelijke schoonheidsritueel.

Gaelle_VP is net als jij en ik. Tussen alle drukte van haar werk en haar privéleven door, heeft ze geen minuut voor zichzelf. Elke dag lijdt haar huid onder slaapgebrek, stress en vervuiling. Dit leidt tot opeenvolgende chemische reacties waardoor de huid sneller veroudert.

Gelukkig hebben de laboratoria van Yves Rocher Elixir Jeunesse ontwikkeld, een gamma anti-ageing producten die je huid beschermen tegen fijn stof. Het actieve element, ultrageconcentreerd Aphloïa-extract, beschermt je cellen tegen stress en de vervuiling die je huid verstikt en dof maakt.

En het resultaat mag gezien worden! Want sinds het Elixir Jeunesse gamma deel uitmaakt van Gaelle_VP’s dagelijkse beautyroutine, straalt haar huid als nooit tevoren. In het onderstaande filmpje kan je haar avondlijke beautyroutine volgen. Doodeenvoudig en supersnel, dat willen wij ook!

De Elixir Jeunesse-routine stap voor stap

1. Make-up verwijderen met de micellaire reinigingsgel

Je bed induiken zonder je huid te reinigen is een absolute no-go. Zelfs als je overdag geen make-up hebt gedragen, gaan fijnstofdeeltjes de poriën verstoppen en de huid verstikken. Gaelle doordrenkt een doekje met de micellaire reinigingsgel en wrijft het voorzichtig over haar ogen en gezicht. Daarna herhaalt ze dit met een nieuw doekje, tot er geen spoortje vuil meer achterblijft. De huid is nu bevrijd van restjes make-up en vervuiling, en klaar voor de nachtverzorging.

(€ 11,90 per plastic flesje van 200 ml, 25% van de verpakking bestaat uit gerecycleerd plastic)

Elixir Jeunesse

2. Aanbrengen van de Double Action Essence 

De Essence bevat een hoge concentratie ultrageconcentreerd Aphloïa-extract en dringt tot diep in de huid door om die te laten ademen en de teint te verlevendigen. Gaelle brengt enkele druppeltjes uit het flesje op haar voorhoofd, jukbeenderen en kin aan. De serum-essencetextuur wordt meteen door de huid geabsorbeerd en maakt haar zijdezacht.

(€ 35,90 per druppelflesje van 30 ml, verpakking gemaakt van milieubewust ontworpen glas)

Elixir Jeunesse

/

3. Aanbrengen van de Sleeping Care

’s Nachts, wanneer je lichaam rust, herstelt en vernieuwt je huid zich. Reden te meer om haar een handje te helpen met deze nachtcrème. Bij het ontwaken, ziet de huid er fris en stralend uit, als na een lange, verkwikkende nacht. Bij het aanbrengen van de crème masseert Gaelle voorzichtig en met opwaartse bewegingen de omtrek van haar gezicht, van binnen naar buiten toe, zodat het product goed in de huid kan dringen.

(€ 35,90 per pot van 50 ml, verpakking gemaakt van milieubewust ontworpen glas)

Elixir Jeunesse

4. Reviver oogroller

De laatste stap van Gaelles schoonheidsritueel bestaat uit het aanbrengen van de verzorging voor de oogcontouren. Dankzij de Reviver oogroller met drie balletjes is dit een moment van puur genot. Zijn frisse geltextuur verkwikt de blik en strijkt kleine rimpeltjes glad. Kringen en wallen worden afgezwakt.

Na de punt voorzichtig van haar binnenste naar haar buitenste ooghoek te hebben laten glijden, geeft Gaelle zachte tikjes op haar oogcontouren om de microcirculatie te stimuleren en de werkzame stoffen goed in haar huid te laten dringen.

(€ 24,90 per tube van 15 ml) 

Elixir Jeunesse

Het Elixir Jeunesse gamma is te koop in de winkels van Yves Rocher en op www.yves-rocher.be.

Video: Julie Saverys. Foto: Ophélie Chn

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Yves Rocher.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Beautyroutine, Gaelle VP, Yves Rocher.