Delvaux lanceert mini-variant van de iconische Pin-handtas
© Delvaux

Delvaux lanceert mini-variant van de iconische Pin-handtas

Leestijd: 1 min

Maison Delvaux staat erom bekend dat ze zo nu en dan met proporties van hun stijlvolle tassen spelen: zo wordt vaak de grootte van hun Brilliant onder handen genomen. En nu is ook de Pin aan de beurt.

/

De Pin zag het levenslicht in 1972. Zijn originele design ademt de gedurfde geest van toen, maar oogt tegelijk bijzonder eigentijds. Ook vandaag, 50 jaar later, blijft de familie nieuwe horizonten verkennen. Creatief als altijd waagt de Pin zich in de wereld van de miniaturen. La Maison speelt dit seizoen met verrassende proporties en stelt twee ontwerpen voor die alle verbeelding tarten. Creatief als altijd waagt de Pin zich nu dus ook in de wereld van de miniaturen. La Maison speelt dit seizoen met verrassende proporties en stelt twee ontwerpen voor die alle verbeelding tarten.

Lees ook: Vijftig tinten zwart: Gothcore brengt de gothic terug

/

De Pin Toy, Pin Eclat, Co-Pin

De Pin Toy daagt uit met zijn compacte afmetingen en een explosie van kleuren. De mini eyecatcher weet zich aan te passen aan alle gelegenheden, van dressed down casual tot opgekleed chic. Een gepersonaliseerde ketting geeft de Pin Éclat de nodige grandeur voor een glamoureus avondje uit. De Co-Pin is dankzij zijn miniformaat het gedroomde gezelschap voor allerhande avonturen, een echte ‘copain’ als het ware. In een handomdraai transformeert dit veelzijdige, casualchique model zich van pouch tot clutch tot kort schoudertasje

Lees ook: Chanel Haute Couture SS23: een collectie geïnspireerd op het appartement van Coco Chanel

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Delvaux.