Dubbelspel: Nintendo & Vans
©

Dubbelspel: Nintendo & Vans

Leestijd: 1 min

Een collab die het erfgoed van de videogames eert... Nintendo en Vans maakten samen een collectie die ninetiesiconen Super Mario Bros, Duck Hunt, Donkey Kong en Legend of Zelda in de kijker zet.

Je kan kiezen uit drie Vans Authentic lace-up met Super Mario Bros, de jachthond en vliegende eend uit Duck Hunt en met Donkey Kong. Daarnaast is er een Slip-On met grafische motieven uit Zelda en een Sk8-Hi en Old Skool met verschillende uitvoeringen van de legendarische console NES.

nintendo

Bovenop de uniseks collectie is er voor vrouwen nog de Authentic met Princess Peach, de Sk8-Hi Slim geïnspireerd op de NES-console en de Slip-On met quotes en figuren uit Legend of Zelda. Mario en Luigi, Yoshi en Princess Peach of Motorcycle-figuren: ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod. Voor een total look in Nintendo-stijl zijn er ook T-shirts, rugzakken, tassen, sokken en petten verkrijgbaar.

Authentics € 75, Sk8-Hi & Old Skool € 90. Sneakers voor kinderen € 30. Info www.vans.com

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Authentics, Donkey Kong, Duck Hunt, Legend of Zelda, Nintendo, Old Skool, Ski8-Hi, Slip-On, Super Mario Bros, Vans.