Disney x Coach: onze favorieten
©

Disney x Coach: onze favorieten

Leestijd: 1 min

Coach wordt 75 en dat viert het kranige oudje ondermeer met een samenwerking met Disney. Omdat Mickey Mouse op een handtas zoveel beter is dan slagroomtaart en ballonnen. 

Coach mag dan 75 worden, het Amerikaanse luxemerk voelt zich fris en jong. En dus viert het zijn verjaardag met een speelse samenwerking met Disney, de Disney x Coach 1941 collection. “Ik heb Mickey altijd gezien als een speelse rebel in hart en nieren en een tijdloos symbool van plezier en creativiteit,”vertelt Stuart Vevers, creatief directeur van Coach. “Die geest versterkt het nieuwe jeugdige perspectief dat we aan luxe bij Coach brengen. Mickey Mouse is één van mijn vroegste herinneringen aan de Amerikaanse popcultuur: zijn nostalgische charme, brutaalheid, individualiteit en inherente cool maken van hem het ultieme Amerikaanse icoon.”

De muis (of één van zijn lichaamsdelen) siert verschillende handtassen en totes, witte sneakers, t-shirts en een leren jasje. De Disneyanimatoren creëerden exclusieve tekeningen voor de collectie.

Wij bekennen dat ons kleine meisjeshart een tikje harder ging slaan toen we de collectie zagen. Dit zijn onze favorieten. Want je bent nooit te oud voor een paar ronde oortjes…

Vanaf 17 juni te koop bij Colette in Parijs en op de webshop van Coach.

Foto’s: Coach.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Accessoires, Coach, Disney, Handtassen, Mickey Mouse.